Τα δάκρυα του Διονύση στο Master Chef: Η τραγική ιστορία του παίκτη που συγκίνησε τους κριτές

featured image

MasterChef 4: Ο γνωστός διαγωνισμός μαγειρικής ξεκίνησε και όλοι οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τους κριτές για να πάρουν το «ναι»

MasterChef 4: Διονύσης Πρόιος

Μετά από μια βιγκαν μαγείρισσα που εδωσαν και οι τρις κριτές το «ναι» ήρθε ο Διονύσης Πρόιος.

Ο μάγειρας γεννήθηκε από Έλληνες γονείς και μεγάλωσε στο Μπουένος Αιρες. Ο ιδιος παρουσίασε στους κριτές το αγαπημένο πιάτο του γιου του… που δεν βρίσκετε πλέον στην ζωή. Αφηγήθηκε την ιστορία του λέγοντας: «Θα σας φτιάξω το αγαπημένο φαγητό του γιου μου, λαζάνια με σπανάκι και σάλτσα. Ο γιος μου “έφυγε” από τη ζωή 20 χρονών σε δυστύχημα με μηχανή, πριν τέσσερα χρόνια, όπως πολλά παιδιά που δεν φοράνε κράνος. Όταν μαγειρεύω πάντα τον σκέφτομαι γιατί και αυτός σεφ ήταν, οπότε μαγειρεύαμε πολύ μαζί».


Οι κριτές, αφού δοκίμασαν, εντυπωσιάστηκαν από το πιάτο του. «Είναι ό,τι πιο νόστιμο έχω φάει σήμερα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, δίνοντάς του το πρώτο «ναι». Ακολούθησε η θετική απάντηση του Πάνου Ιωαννίδη, ο οποίος ανέφερε: «Το πιάτο σου με ταξίδεψε στην Ιταλία. Είναι απίστευτο, μπράβο! Το δεύτερο “ναι” το παίρνεις από μένα». «Το πιάτο σου έχει μνήμη. Μέσα από αυτό το πιάτο είμαι σίγουρος ότι καταφέρνεις να θυμάσαι τα πράγματα που εσύ θέλεις», του Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δίνοντας το τρίτο «ναι». Ο μάγειρας δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.