Κάτια Ζυγούλη για GNTM: Έκανα δοκιμαστικό και δεν με πήραν

featured image

Η Κάτια Ζυγούλη μέσα από το κανάλι της στο YouTube μοιράζεται με τους συνδρομητές της τις σκέψεις της, τις εμπειρίες της αλλά και οικογενειακές της στιγμές.

Στο πιο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε, συναντήθηκε με τον κωμικό και youtuber, Κώστα Μαλλιάτση ο οποίος της έδωσε και τις δικές του συμβουλές για να βελτιωθεί και η ίδια ως youtuber! Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, ο Κώστας Μαλλιάτσης την ρώτησε εάν θα πήγαινε ως κριτής στο Greece’s Next Top Model.

Η Κάτια Ζυγούλη απάντησε πως δέχτηκε πρόταση και μάλιστα ότι πέρασε από δοκιμαστικό αλλά δεν την πήραν!

Χαρακτηριστικά, είπε:


«Είχα πρόταση από το GNTM και μπήκα στην διαδικασία να κάνω το δοκιμαστικό, το οποίο όμως δεν πήρα, να το πούμε και αυτό. Έκανα τον σταυρό μου που δεν το πήρα γιατί συνειδητοποίησα πως θα έμπαινα σε μια διαδικασία εγώ να κρίνω κάτι κορίτσια πολύ νέα, πολύ αισιόδοξα και φρέσκα με δικά μου κριτήρια. Είμαστε όλοι φανταστικοί κριτές και δεν θέλω να είμαι μια από αυτούς. Κρίνω πολύ αυστηρά τον εαυτό μου και προσπαθώ να το αποβάλω αυτό το πράγμα και δεν θέλω να το κάνω σε άλλους. Είχα κάτσει στην θέση του κριτή και ήμουν καταλαβαίνω πως νιώθεις, ίσως θα σε βοηθούσε».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.