FIFPRO προς Άρη: Σταματήστε την κακομεταχείρηση του Μενέντεζ

featured image

Η Παγκόσμια Ενωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών κινητοποιήθηκε μετά την καταγγελία του Ισπανού παίκτη του Άρη.

Σε μια περίοδο που οι Θεσσαλονικείς έβλεπαν το κλίμα να φτιάχνει αρκετά μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αν και η ισοπαλία με τη Λάρισα δε βοήθησε ώστε να γίνουν ακόμη καλύτερα τα πράγματα, έρχεται η αναστάτωση λόγω του Άλεξ Μενέντεζ. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής κοινοποίησε ένα βίντεο, μέσω του οποίου εκφράζει τα παράπονα του για την κατάσταση που αντιμετωπίζει και πέτυχε την άμεση κινητοποίηση της FIFPRO.

«Η FIFPRO απαιτεί οι Θεόδωρος Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας, πρόεδρος και αθλητικός διευθυντής του Αρη αντίστοιχα, να σταματήσουν άμεσα την κακομεταχείρηση και και την προσβλητική συμπεριφορά προς τον Αλεχάντρο Μενέντεζ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ενώ ο γενικός γραμματέας της FIFPRO, Γιόνας Μπάερ-Χόφμαν, έκανε την εξής δήλωση για το θέμα.


«Η συμπεριφορά του Άρη είναι απολύτως απαράδεκτη. Ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει το ξεκάθαρο δικαίωμα να πληρώνεται στην ώρα του και να προπονείται με τους συμπαίκτες του».

Η Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών αναφέρει ότι ο Άρης σταμάτησε από τον Ιούλιο του 2019 να πληρώνει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και συμπληρώνει ότι στις 5 Ιανουαρίου του δόθηκε εντολή από τη διοίκηση να προπονείται, δύο φορές καθημερινά, μόνος του και χωρίς την παρουσία ενός προπονητή ή γιατρού, κάτι που είναι υποχρεωτικό.

«Απαιτώ να προπονούμαι με τους συναδέλφους μου. Συμμορφώνομαι με το πρόγραμμα που μου έστειλε το κλαμπ, αλλά πρέπει να προπονούμαι σε τρομερές συνθήκες. Μου έχουν ήδη πει ότι θέλουν να φύγω», λέει από την πλευρά του ο Μενέντεζ.

Greek ???????? club @ARIS__FC must immediately stop ????abusive treatment of Spanish ???????? player Alex Menendez ????
Read more: https://t.co/8GgWQFyxja@afefutbol #trainingalone #nonpayment pic.twitter.com/zZ1CQaOeWd

— FIFPRO (@FIFPro) 15 Ιανουαρίου 2020

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.