Euroleague: Στην Αγία Πετρούπολη ο Ολυμπιακός για να χτίσει σερί αισιοδοξίας

featured image

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Ρωσία για την 21η αγωνιστική της Euroleague και μια νίκη θα γίνει πολύτιμο καύσιμο για την συνέχεια. Η Ζενίτ (6-14) φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (8-12) σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ελληνική ομάδα (19:00, NS2).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ήδη δύο παιχνίδια στον πάγκο της ελληνικής ομάδας και σταδιακά μαθαίνει όλο και καλύτερα τους παίκτες και τις ιδιαιτερότητες τους. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την νίκη επί της Μπάγερν ανέκτησαν ένα κομμάτι της αισιοδοξίας τους και πλέον θέλουν όσα περισσότερα θετικά αποτελέσματα μπορούν, για να μείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι κάποιος θέσης των playoffs, ενώ οι θετικές εμφανίσεις θα γεμίσουν και με καλή ψυχολογία το ρόστερ.


Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ υπάρχει καλή διάθεση για ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα είναι και μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Από την πλευρά τους οι Ρώσοι ενώ δεν κάνουν καλή σεζόν, ανέκαμψαν στα τελευταία παιχνίδια και έδειξαν σημάδια… ζωής με δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Χίμκι και Μπασκόνια. Η Βαλένθια την περασμένη αγωνιστική τους έκοψε την φόρα και το ίδιο θέλει να κάνει και ο Ολυμπιακός.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.