Bundesliga: Νίκη με χατ-τρικ Χάαλαντ η Ντόρτμουντ

featured image

Τρέλανε κόσμο στο ντεμπούτο του ο Νορβηγός φορ…

Είναι μία από τις πιο δυνατές, κατά πάσα πιθανότητα η πιο δυνατή, μεταγραφές που έγιναν ή θα γίνουν αυτό τον Ιανουάριο και το έδειξε από την αρχή. Στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, στη 18η αγωνιστική της Bundesliga, ο Νορβηγός έγινε ο μεγάλος πρωταγωνιστής αφού με χατ-τρικ (!) βοήθησε τη Μπορούσια να επιστρέψει από το 3-1 και να επικρατήσει της Άουγκσμπουργκ με 5-3! Το ματς είχε στραβώσει για τα καλά για τους Βεστφαλούς, αφού έχαναν με 1-0 στο ημίχρονο και με 3-1 στο 55″, αλλά στη συνέχεια έγιναν τρελά πράγματα: Γκολ ο Χάαλαντ στο 59″ και 3-2, γκολ ο Σάντσο στο 61″ και 3-3, γκολ ο Χάαλαντ στο 70″ και 3-4, γκολ ο Χάαλαντ στο 79″ και 3-5!

Για Ευρώπη η Φράιμπουργκ
Με γκολ των Τσανγκ-Χουν (28″) και Πέτερσεν (41″), η Φράιμπουργκ πέρασε από την έδρα της Μάιντς με 2-1 και είναι στην 6η θέση, περιμένοντας το αποτέλεσμα της Λεβερκούζεν την Κυριακή. Όσο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι απλά μείωσαν στο 82″ με τον Ματέλα, παρέμειναν στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Σαρωτική Κολωνία
Με νίκες είχε αποχαιρετήσει το 2019, με νίκη μπήκε στο 2020. Η Κολωνία υποδέχθηκε τη Βόλφσμπουργκ και δεν της άφησε κανένα περιθώριο αντίστασης, βάζοντας βάσεις νίκης από το πρώτο ημίχρονο, με τα δύο γκολ του Κόρδοβα (22″, 45″). Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 62″ ο Εκτορ ανέβασε το σκορ στο 3-0, με τους «λύκους» να μειώνουν απλά με τον Στέφεν στο 66″ (3-1).

Ανάσα για Άιντραχτ
Στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού πήγε η ομάδα της Φρανκφούρτης, μετά την εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Χόφενχαϊμ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18″ με τον Ντοστ και δεν πτοήθηκαν όταν οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κώστα Σταφυλίδη στο 48″, σκοράροντας ξανά, στο 62″, με τον Τσάντλερ για το 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Νίκη ελπίδας
Το Φορτούνα Ντίσελντορφ-Βέρντερ Βρέμης ήταν… ματσάρα, αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και η νίκη αποτελούσε μονόδρομο. Βαθμολογικά και ψυχολογικά. Αυτοί που τα κατάφεραν ήταν οι φιλοξενούμενοι τελικά, αφού το αυτογκόλ του Κάστενμαϊερ στο 67″ ήταν αυτό που έκρινε τα πάντα, με τη Βέρντερ να παίρνει το τρίποντο (0-1) και να ελπίζει ότι ο β» γύρος του πρωταθλήματος θα είναι καλύτερος από τον α».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.