Σάκκαρη για τα συνθήματα Ελλήνων κατά των Σκοπίων: Ήταν εξαιρετικοί

featured image

Σάλο έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης η απόφαση της ασφάλειας του Melbourne Park, όπου διεξάγεται το Αυστραλιανό Όπεν, να διώξει από τις εγκαταστάσεις τους Έλληνες φιλάθλους.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με την Νάο Χιμπίνο, στον οποίο η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε για να πάρει την πρόκριση στον 3ο γύρο της φετινής διοργάνωσης, στο μονό Γυναικών.

Σύμφωνα με την Herald Sun οι Έλληνες φώναζαν συνθήματα για τη νίκη της 24χρονης τενίστριας, με ορισμένους να κάνουν λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά. Όπως έγινε αργότερα γνωστό, αυτά τα συνθήματα αφορούσαν τα Σκόπια.


Η Σάκκαρη αποθέωσε μετά το τέλος της προσπάθειάς της τους Έλληνες οπαδούς που έστησαν… πάρτι στις κερκίδες, ενώ αναφέρθηκε και στα συνθήματα που ακούστηκαν.

«Ήταν εξαιρετικοί. Σέβονταν τον αντίπαλο και με υποστήριξαν με πολύ ωραίο τρόπο. Είναι η αγαπημένη μου ατμόσφαιρα, είμαι πολύ χαρούμενη που τους είχα στο πλευρό μου. Σεβάστηκαν τον αντίπαλο στο μέγιστο. Σταματούσαν όταν έπρεπε, δεν φώναζαν για παράδειγμα στα double faults… Το μόνο που έλεγαν ήταν «break, break, break». Αλλά, αυτό το κάνουν όλοι, οι Αυστραλοί, οι Ισραηλινοί… Θεωρώ ότι ήταν εξαιρετικοί», είπε η Ελληνίδα αθλήτρια σύμφωνα με τη Herald Sun.

Αντίπαλος της Ελληνίδας τενίστριας στη φάση των «32» της διοργάνωσης θα είναι η Αμερικανίδα Μάντισον Κις, No11 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.