Το βίντεο της Πόπης Τσαπανίδου με φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία και όχι μόνο

featured image

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι αρκετά δραστήρια στα social media και συχνά κάνει αναρτήσεις με πιο προσωπικές στιγμές, ενθουσιάζοντας κάθε φορά τους διαδικτυακούς της φίλους. Το ίδιο συνέβη και με την τελευταία ανάρτησή της, όπου η δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα βίντεο με φωτογραφίες της από την παιδική της ηλικία μέχρι σήμερα, θέλοντας να τονίσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως «μεγαλώνοντας η ζωή γίνεται καλύτερη».

Μάλιστα, το επίμαχο βίντεο (όπου την βλέπουμε και σε φωτογραφία που ήταν μικρό κοριτσάκι) το συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Για σκέψου! Πόσοι άνθρωποι εκεί έξω, θυμούνται έναν από αυτούς τους παλιούς μου εαυτούς; Και πόσα πέρασαν αυτά τα παλιά Ποπάκια για να είμαι σήμερα έτσι! Πάντως παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ένα έχω να σας πω τώρα που καταλαβαίνω τι παίζει: μεγαλώνοντας η ζωή γίνεται καλύτερη! Συμφωνείτε μαζί μου;», έγραψε μεταξύ άλλων η Πόπη Τσαπανίδου.


 

View this post on Instagram

 

Για σκέψου! Πόσοι άνθρωποι εκεί έξω, θυμούνται έναν από αυτούς τους παλιούς μου εαυτούς; Και πόσα πέρασαν αυτά τα παλιά Ποπάκια για να είμαι σήμερα έτσι! Πάντως παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ένα έχω να σας πω τώρα που καταλαβαίνω τι παίζει: μεγαλώνοντας η ζωή γίνεται καλύτερη! ???????????????????????????? Συμφωνείτε μαζί μου; Tag και έναν φίλο που νομίζετε πως θα πρέπει να μάθει το… μυστικό! LOVE U ????

A post shared by Popi Tsapanidou ???? (@tsapanidou) on Jan 21, 2020 at 7:43am PST

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.