Ολυμπιακός: Έρχεται μεγάλη πρόταση από τη Νάπολι για τον Τσιμίκα

featured image

Έντονη είναι η φημολογία γύρω από τον Κώστα Τσιμίκα και πιθανή μετακόμισή του από τον Πειραιά στη Νάπολη, για λογαριασμό της τοπικής ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, αλλά και πληροφορίες που επικαλούνται «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, οι «παρτενοπέι» είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση -ακόμη και εντός της ημέρας- στον Ολυμπιακό για τον διεθνή μπακ χαφ, η οποία ίσως να φτάσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.


Πάντως, κάποια άλλα δημοσιεύματα, κυρίως από την Ελλάδα, αναφέρουν ότι το ποσό αυτό θα είναι μικρότερο. Όπως και να έχει, δεν αποκλείεται να τρέξουν γρήγορα οι εξελίξεις και μέσα στο Σαββατοκύριακο ο παίκτης να ταξιδέψει στην Ιταλία και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Χθες, ιστοσελίδες από τη γειτονική χώρα υποστήριζαν ότι ο νεαρός άσος έχει ήδη πει το «ναι» στην Νάπολι και ελπίζει ότι η μεταγραφή θα γίνει και μάλιστα σύντομα.

Πάντως, ο σύλλογος της Καμπανίας δεν φαίνεται να περιορίζεται μόνο στην επιθυμία απόκτησης του Τσιμίκα από τους Πειραιώτες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από τους «ερυθρόλευκους» έχουν ξεχωρίσει και επιθυμούν να εντάξουν στο ρόστερ τους και τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.