Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Άουσβιτς: «Ποτέ ξανά!»

featured image

Το Άουσβιτς επισκέπτεται ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στον τόπο του μαρτυρίου αμέτρητων Εβραίων κατά τη διάρκεια της ναζιστικής θηριωδίας στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

«Σήμερα στο Άουσβιτς επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας. Αδύνατον να συλλάβει ο νους το μέγεθος του Εγκλήματος. Κάθε άνθρωπος πρέπει να έρθει εδώ μία τουλάχιστον φορά στην ζωή του. Και τον αντισημιτισμό πρέπει να τον αποκλείσουμε από τις ζωές μας. Ποτέ ξανά!», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Την ανάρτηση συνοδεύει με φωτογραφίες από την επίσκεψή του.


Σήμερα στο Άουσβιτς επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας. Αδύνατον να συλλάβει ο νους το μέγεθος του Εγκλήματος. Κάθε άνθρωπος πρέπει να έρθει εδώ μία τουλάχιστον φορά στην ζωή του. Και τον αντισημιτισμό πρέπει να τον αποκλείσουμε από τις ζωές μας. Ποτέ ξανά! pic.twitter.com/wpTxiXOOEr

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) January 21, 2020

Σημειώνεται πως με επιζώντες των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης που έζησαν τη φρίκη των πλέον αποτρόπαιων συνεπειών του του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αναμένεται να συναντηθεί αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου θα βρεθεί στο Άουσβιτς, στη σημερινή Πολωνία, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 75 χρόνια από την απελευθέρωση των κρατουμένων του πιο γνωστού στρατοπέδου συγκέντρωσης της χιλτερικής Γερμανίας.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.