Η εξομολόγηση της Ελισάβετ Μουτάφη για τις Άγριες Μέλισσες: Μου πρότειναν να παίξω τη Μυρσίνη

featured image

Για τις δύο προτάσεις που τις έκαναν τελευταία από δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη σε συνέντευξή της.

Όπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός «Στη φωλιά των Κου Κου» της είχαν πει να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

«Μου είχε γίνει πρόταση για τη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη που το κάνει η Μαριάννα Τουμασάτου, γιατί είναι λατρεμένη φίλη και σπουδαία ηθοποιός. Επειδή είχα κλείσει ήδη την Οργή και μπορεί να παιζόταν το ένα πριν από το άλλο, δεν θα μπορούσα να είμαι σε δύο σειρές καπάκι στο ίδιο κανάλι. Μου είχαν προτείνει τη Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες. Την κάνει η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία είναι απίστευτη. Την έχω δει και είναι εξαιρετική» είπε και πρόσθεσε: «Ίσως ήμουν λίγο μικρή».


Παράλληλα μίλησε για τη συμμετοχή της στην παράσταση «Όμορφη Πόλη» επισημαίνοντας πως ο Μίκης Θεοδωράκης είναι όλη της η ζωή.

Αναφερόμενη στο δώρο του θείου της Μάκη Τσέλιου που της έχει παραχωρήσει το ατελιέ του εξήγησε πως αποτελεί μεγάλη τιμή για την ίδια. Ενώ τέλος εξήγησε πως ο γάμος της προήλθε από ένα προξενιό.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.