Το χειροκρότημα των βουλευτών για τον Τρύφωνα Αλεξιάδη

featured image

Με ένα χειροκρότημα αντέδρασαν οι βουλευτές της Ολομέλειας στο άκουσμα του ονόματος του Τρύφωνα Αλεξιάδη κατά την ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Δημοκρατίας το πρωί της Τετάρτης.

Την ώρα που ήρθε η σειρά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει, ο Κωνσταντίνος Τασούλας ανακοίνωσε ότι ο κ. Αλεξιάδης ασθενεί και δεν θα παραστεί στη διαδικασία.

Ακολούθησε χειροκρότημα από όλες τις πτέρυγες της Βουλής, με τον Πρόεδρο της Βουλής να έχει προηγουμένως εκφράσει τις ευχές του Σώματος: «Του ευχόμαστε όλοι καλή ανάρρωση!».

Ο Τρύφων Αλεξιάδης δεν παρέστη στη διαδικασία, καθώς την Τρίτη είχε καταρρεύσει κατά τη διάρκεια κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.


Ωστόσο με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής ο κ. Αλεξιάδης τόνισε ότι αν ήταν παρών θα ψήφιζε υπέρ της υποψηφιότητας της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης είχε στείλει ήδη από την Τρίτη το πρώτο μήνυμα μέσω των social media, έπειτα από το λιποθυμικό επεισόδιο στη Βουλή και τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς».

«Στο ΓΝΑ Γεννηματάς, εξετάσεις μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Είμαι καλά, ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον και τις ευχές» έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αναμένεται στη σημερινή ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας να εκλεγεί με ευρεία πλειοψηφία η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που στηρίζουν επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.