Θοδωρής Ζαγοράκης: Ποιος ενημέρωσε τον ευρωβουλευτή ότι διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία

featured image

Η απόφαση να διαγραφεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης από ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε αποφασιστεί από νωρίς σήμερα το πρωί όταν κατά τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου συζητήθηκε η ανάρτηση που είχε κάνει αργά το βράδυ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. «Δεν μπορεί ένας ευρωβουλευτής μας να μας απειλεί ότι θα παραιτηθεί εάν πέσει κατηγορία στο ποδόσφαιρο ο ΠΑΣΟΚ» ειπώθηκε μεταξύ άλλων.

Η επίμαχη φράση από τα γραφόμενα του Θοδωρή Ζαγοράκη ήταν η εξής: «Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου».


Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε λοιπόν να τον… διευκολύνουν εάν θέλει να αποχωρήσει από την ευρωπαϊκή ομάδα της Νέας Δημοκρατίας (επί της ουσίας δηλαδή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην οποία υπάγονται και οι ευρωβουλευτές του κυβερνώντος κόμματος). Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ενημερώθηκε αρχικά για την απόφαση του Μαξίμου ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ως επικεφαλής των «γαλάζιων» ευρωβουλευτών, ο οποίος με τη σειρά του γνωστοποίησε την απόφαση της διαγραφής στον κ. Ζαγοράκη.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.