Κάτια Ταραμπάνκο: Από την τσέπη του Γιώργου δεν θα έβγαινε δαχτυλίδι, ξέρω πού μπλέκω

featured image

Με τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model 2 τράβηξε πάνω της το ενδιαφέρον, τόσο με τις επιδόσεις της στις δοκιμασίες και τον πειθαρχημένο χαρακτήρα αλλά και με την εξωτερική της ομορφιά.

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφτασε στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού και μοιράστηκε το έπαθλο με την Άννα Μαρία Ηλιάδου αφού το σύστημα έπεσε.

Στο τελευταίο επεισόδιο του διαγωνισμού μόδας, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα τρυφερό στιγμιότυπο, με πρωταγωνιστές την Κάτια και τον πρώην σύντροφο της καθώς της έκανε πρόταση γάμου αφήνοντας την άφωνη.

Η Κάτια, το πρωί της Τετάρτης, μιλώντας στην κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου» του Star Channel παραδέχθηκε πως έχει χωρίσει από τον Γιάννη, πως βρίσκεται σε νέα σχέση και πως τα πράγματα μεταξύ τους είναι συνειδητοποιημένα.

«Ήρθα στην Ελλάδα πρώτη φορά στα έξι μου χρόνια. Ξεκίνησα σχολείο κανονικά, πήγα πρώτη δημοτικού αλλά έχασα μια χρονιά και είμαι γεννημένη το 1996. Στην Ουκρανία έχω πάει μια φορά στα 13 μου για διακοπές, οπότε αισθάνομαι την Ελλάδα χώρα μου και πατρίδα μου. Τα ελληνικά είναι μητρική μου γλώσσα» ανέφερε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.


«Στην τελευταία δοκιμασία είχε έρθει ο Γιάννης και μου έκανε πρόταση συμβίωσης αλλά ήταν σε λάθος timing. Ψιλοφρίκαρα εκείνη τη στιγμή γιατί ήταν η φωτογράφιση του τελικού και ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα. Βγήκα από το παιχνίδι, είπαμε με τον Γιάννη να προσπαθήσουμε να είμαστε μαζί αλλά δεν μας βγήκε και οι δρόμοι χωρίστηκαν ομαλά» ανέφερε η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model 2.

H Κάτια Ταραμπάνκο, όμως, παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε νέα σχέση, με τον Γιώργο Λάγιο. «Περνάμε πάρα πολύ όμορφα και είναι πάρα πολύ συνειδητοποιημένα τα πράγματα γιατί ξέρει ότι θα φύγω στο εξωτερικό. Από την τσέπη του Γιώργου ξέρω πως δεν θα έβγαινε ένα δαχτυλίδι γιατί πολύ απλά ξέρω πού μπλέκω» είπε.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.