Πανιώνιος - Παναιτωλικός: Πρόκριση στην παράταση οι Αγρινιώτες

featured image

Το γκολ του Μπαΐροβιτς στο 116″ έδωσε στην ομάδα του Αγρινίου την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Ελλάδας…

Το 0-0 του πρώτου αγώνα, στο Αγρίνιο, άφηνε τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη. Και όταν ήρθε η ώρα για αυτή τη ρεβάνς, οι δύο ομάδες τα άφησαν όλα ανοιχτά μέχρι το… 120″! Έπειτα από ένα 90λεπτο χωρίς γκολ, αν και υπήρξαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές και μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια (Σιένσεντ, Ρόσα), το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί έπρεπε να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά για να… κουνηθούν τα δίχτυα.


Συγκεκριμένα, στο 115″ ο Μπαΐροβιτς με εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1 για τον Παναιτωλικό και ουσιαστικά του έδωσε την πρόκριση, αφού ο Πανιώνιος το μόνο που πρόλαβε να κάνει ήταν να ισοφαρίσει στο 119″ με κεφαλιά του Ντομίνγκες. Μικρό το κακό για τους Αγρινιώτες, οι οποίοι δεν τα πάνε καθόλου καλά στο πρωτάθλημα αλλά στο κύπελλο είναι, πλέον, στους «8» και βλέπουμε…

Πανιώνιος: Kότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης (63″ Σαραμαντάς), Παπαγεωργίου, Οικονομίδης (68″ Παπανικολάου), Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς (111″ Γρίβας), Τσιλούλης, Αραμπούλι.

Παναιτωλικός: Κνετ, Σανιά, Σιέστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν (63″ Τζανακάκης), Τσιγγάρας, Ντάλσιο, Ντουάρτε, Άλβαρες (73″ Μιμίτο), Ρόσα (96″ Φυτόπουλος), Ντίας (68″ Μπαΐροβιτς).

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.