Ιβάν Σαββίδης: Τόσα χρόνια μας λέγατε επενδύστε, αυτό σας συμβουλεύουμε να κάνετε

featured image

Ο Ιβάν Σαββίδης αντιμετώπισε απαξιωτικά τις αναφορές του Βαγγέλη Μαρινάκη σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των Big 4, συμβουλεύοντας τους «ερυθρόλευκους» να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, προσήλθε στη συνάντηση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» με διάθεση να κάνει έναν ειλικρινή διάλογο γύρω από τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, «διάθεση που είχαν και όλοι οι όσοι συμμετείχαν στην συνάντηση των Big 4, με εξαίρεση τον Βαγγέλη Μαρινάκη», όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά οι «ασπρόμαυροι».

Ο κ. Σαββίδης αντιμετώπισε απαξιωτικά όλες τις αναφορές του στις σχέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της κουβέντας αντιπρότεινε από την πλευρά του να διερευνηθούν οι σχέσεις του Ολυμπιακού με ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα κι έχουν ανταλλαγές δανεικών ή υπέρογκες αγοραπωλησίες ποδοσφαιριστών.


«Τόσα χρόνια ακούγαμε τον Μαρινάκη και τον Σάββα Θεοδωρίδη να μας λένε μην κλαίτε και επενδύστε, τώρα αυτοί κλαίνε. Οπότε τους συμβουλεύουμε να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που αντιλήφθηκε και αποδέχθηκε την στάση των κ. Μελισσανίδη και Αλαφούζου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα διαιτητικά λάθη που γίνονται, όμως δεν συμμερίστηκαν τις «κραυγές» του κ. Μαρινάκη για τη διαιτησία, ενώ ο κ. Αλαφούζος είπε πως παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν με τη διαιτησία, έχουν γίνει σοβαρά βήματα και τα πράγματα είναι σαφώς βελτιωμένα.

Αναφορικά με το θέμα της ιδιοκτησίας, που έθιξε στο λόγο του ο κ. Μαρινάκης, αλλά και την ιδιότητα με την οποία παραβρέθηκε στην συνάντηση, ο κ. Σαββίδης του απάντησε πως είναι ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, εδώ και μια τριετία κατέχει τη θέση του Προέδρου στο Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.