Τα βρήκαν Ουίλιαμ και Χάρι, στα «μαχαίρια» με τον πατέρα του Κάρολο

featured image

Στον Καναδά βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο πρίγκιπας Χάρι όπου μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ και το γιο τους Άρτσι, θα φτιάξει τη νέα μετά Megxit ζωή τους. Πίσω στη Μ. Βρετανία, ο Τύπος δεν έχει περάσει μέρα που να μην ασχολείται με το επίμαχο θέμα, φέρνοντας στο φως καθημερινά διάφορες αποκαλύψεις.

Η Sun φιλοξενεί δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους και τα βρήκαν, πριν ο μικρότερος αδελφός φύγει για τον Καναδά. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, τα δύο αδέλφια έκαναν «ειρηνευτικές» συνομιλίες, μιας και οι δύο πίστευαν πως από τη στιγμή που ο Χάρι θα μετακομίσει, θα είναι πολύ πιο δύσκολο να συμφιλιωθούν.

Ουίλιαμ και Χάρι κάθισαν και συζήτησαν, μακριά από τις επίσημες διαπραγματεύσεις για το μέλλον των Σάσεξ, ενώ σε κάποιες από αυτές τις συζητήσεις τους συμμετείχαν και οι Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ. Μάλιστα, σύμφωνα με ανώτερη βασιλική που επικαλείται η Sun, οι πρίγκιπες Οουίλιαμ και Χάρι πέρασαν χρόνο μαζί ιδιωτικά, για να «δουλέψουν» τη σχέση τους και να συζητήσουν το μέλλον τους.


«Αποφάσισαν να απομακρύνουν όλους τους τοξικούς ανθρώπους που ανακατεύονται στη σχέση τους για να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον, ως αδέλφια», δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή, για να προσθέσει: «Φυσικά υπήρξαν σοβαρές διαφορές στις απόψεις αλλά η οικογενειακή ζεστασιά επέστρεψε. Και είναι στεναχωρημένοι που πρόκειται να είναι τόσο μακριά ο ένας από τον άλλον».

Στα… μαχαίρια με τον πατέρα του Κάρολο

Κι αν με τον αδελφό του έβαλε στην άκρη τις διαφορές που τους χώριζαν, δεν φαίνεται πως συμβαίνει κάτι τέτοιο και με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο. Αντίθετα, όπως αναφέρουν πηγές, ο Χάρι βρίσκεται ακόμη σε αντιπαράθεση με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου και η σχέση τους αυτή τη στιγμή χαρακτηρίζεται ως «πολύπλοκη».

Πατέρας και γιος είχαν ανέκαθεν μία ζεστή σχέση και ήταν ιδιαίτερα κοντά. Ωστόσο, το Megxit και ο τρόπος που το χειρίστηκε ο γιος του φαίνεται πως έχει εκνευρίσει τον Κάρολο. Και όπως αναφέρει η πηγή στη Sun, αυτή τη στιγμή υπάρχει μία έλλειψη εμπιστοσύνης και χρειάζεται χρόνος για να λύσουν τις διαφορές, ώστε να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.