Μαίρη Συνατσάκη: Είχα παραλύσει, κόντεψα να πεθάνω από σπάνιο σύνδρομο

featured image

Για το σύνδρομο που απείλησε τη ζωή της όταν ήταν μόλις 18 μηνών, αλλά και για τις κρίσεις πανικού που περνούσε για πολλά χρόνια μίλησε, την Τετάρτη το βράδυ η Μαίρη Συνατσάκη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα».

«Είχα παραλύσει ολόκληρη»

Η παρουσιάστρια δήλωσε σχετικά με το σύνδρομο Guillain Barre (πολυριζονευρίτιδας) που πέρασε μόλις στους 18 μήνες της ζωής της:

«Παρέλυσα, υπήρχε κίνδυνος να πεθάνω τέτοια πράγματα, ήταν ένα ζόρικο πράγμα. Τότε είχαν συμβεί οκτώ περιστατικά στην Ελλάδα και είχαν όλοι θορυβηθεί. […] Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σχεδόν και αυτοάνοσος ο λόγος που προκλήθηκε, ήταν ένα ρίσκο για το αν θα προκαλέσει κάποια μόνιμη βλάβη. Είχε να κάνει με τους μυς, παρέλυε τους μυς. Είχα παραλύσει ολόκληρη, φοβόντουσαν οι γιατροί αν πάει σε κάποιο ζωτικό όργανο τι θα μπορούσε να συμβεί».


«Περνούσα ολοήμερες κρίσεις πανικού»

Στη συνέχεια, η ίδια παραδέχθηκε ότι βίωνε κρίσεις πανικού για πολλά χρόνια και -όπως είπε- τόσο η ψυχοθεραπεία όσο και ο πατέρας της τη βοήθησαν πάρα πολύ. Μάλιστα, αποκάλυψε πως η κατάσταση συνέβαινε ακόμα και την περίοδο που συμμετείχε στο «Dancing With The Stars».

«Ας πούμε το «Dancing With The Stars» ήταν η τελευταία δύσκολη περίοδος που έζησα εκεί γι» αυτό ήμουν και τόσο αδύνατη – δεν με είχε αδυνατίσει ο χορός. Μέσα στη φάση του «Dancing With The Stars», λίγο πιο πριν, είχα ζήσει την πιο δύσκολη φάση με τις κρίσεις πανικού που δεν μπορούσα να φάω, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Σ» εκείνες τις φάσεις περνούσα ολοήμερα, δηλαδή πάλευα να βρω την ώρα της ημέρας που δεν θα είμαι σε κατάσταση πανικού».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.