Μαρίζα Ρίζου για Πάνο Μουζουράκη: Ποτέ δεν τον έχω δει ερωτικά, είναι δυνατόν;

featured image

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Μαρίζα Ρίζου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει δεχθεί τρεις φορές πρόταση να καθίσει στη θέση του κριτή σε μουσικά talent shows, αλλά έχει αρνηθεί.

«Μου έχει προταθεί τρεις φορές να είμαι κριτής σε talent show, αλλά θεώρησα ότι δεν βρίσκομαι ούτε στο ελάχιστο σε μία θέση ακόμα που να έχω την εμπειρία και τα χρόνια ώστε να μπορώ να κρίνω. Εγώ, αν με έβλεπα πριν τρία χρόνια να είμαι κριτής σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα έλεγα “η κοπελίτσα ποια είναι;”».


Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη φιλία της με τον Πάνο Μουζουράκη, με τον οποίο όπως τόνισε είναι σαν αδέλφια ενώ ποτέ δεν την έχει φλερτάρει.

«Ο Πάνος Μουζουράκης είναι φίλος μου, αδερφός μου, παρέα μου στη ζωή. Ίσως είμαι από τις ελάχιστες γυναίκες που δεν έχει φλερτάρει ποτέ. Ξέρω τα πάντα για εκείνο. Ποτέ δεν τον έχω δει ερωτικά, είναι δυνατόν; Είναι αδερφός μου, είναι σχεδόν περίεργο, ανώμαλο… Γιατί να τα βγάλω όλα μπροστά του; Είσαι με τα καλά σου; Δηλαδή, εσύ στους φίλους σου πας και ξεγυμνώνεσαι;», απάντησε η Μαρίζα Ρίζου σε σχετικές ερωτήσεις.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.