Αυστραλία: Τενίστρια δεν άντεξε από τη δύσπνοια και κατέρρευσε

featured image

Μπορεί οι πυροσβέστες να κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγαλύτερη φωτιά που μαινόταν στην Αυστραλία εδώ και σχεδόν τρεις μήνες, την ώρα που αναμένεται να σημειωθούν και βροχοπτώσεις, ωστόσο τα πράγματα στη χώρα εξακολουθούν να μην είναι καλά, καθώς τα πύρινα μέτωπα εξακολουθούν να μαίνονται και να δημιουργούν διαφόρων ειδών προβλήματα.

Όλη αυτή η κατάσταση δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τη διεξαγωγή του Australian Open, του πρώτου από τα τέσσερα Γκραν Σλαμ της νέας σεζόν στον χώρο του τένις, που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην προκριματική του φάση, με τους αγώνες να ξεκινούν σήμερα, 14 Ιανουαρίου.

Three hours and 20 minutes until Australian Open qualifying is due to start… pic.twitter.com/MWUE0zr9EN

— Stuart Fraser (@stu_fraser) January 13, 2020

Η ατμόσφαιρα από τις πυρκαγιές είναι αποπνικτική στο Σίδνεϊ και ήδη τα πρώτα κρούσματα με αδυναμία των παικτών να ανταποκριθούν σε αυτές τις ιδιάζουσες συνθήκες, δεν άργησαν να εμφανιστούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που συνέβη στον αγώνα μεταξύ της Νταλίλα Γιακούποβιτς και της Στεφανί Φόγκελε.


Η Σλοβένα τενίστρια σχεδόν κατέρρευσε στο κορτ, καθώς την έπιασε έντονος βήχας την ώρα που το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη. Αυτό την έκανε να ζητήσει τη βοήθεια του διαιτητή, που έσπευσε επάνω της, με το ματς να διακόπτεται, καθώς αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια, ενώ η Ελβετίδα παρακολουθούσε σε τι κατάσταση βρίσκεται η αντίπαλός της.

Cenas DURAS de se assistir ????: a tenista eslovena Dalila Jakupovic passou mal por causa da poluição do ar em Melbourne, consequência dos incêndios na Austrália. Ela vencia o jogo, foi ao chão e não conseguiu seguir a partida no Australian Open: pic.twitter.com/7qqOd37fBF

— Break Point (@BreakPointBR) January 14, 2020

Τα παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα για τις 9 το πρωί (ώρα Αυστραλίας) αναβλήθηκαν για μετά τις 11, προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. «Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. Ακολουθούμε συμβουλές από τους ειδικούς και λειτουργούμε. Η κατάσταση το πρωί ήταν αποπνικτική, γι» αυτό και υποχρεωθήκαμε να μεταφέρουμε την ώρα των αγώνων για αργότερα», ξεκαθάρισαν με επίσημο τρόπο οι διοργανωτές, σε μια προσπάθεια να απολογηθούν για ό,τι συμβαίνει και ας μην είναι δικό τους το φταίξιμο.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.