Μέλος ΕΕΑ: «Χαίρομαι που δεν πέφτει ο ΠΑΟΚ, λυπάμαι που δεν τηρεί το κράτος τους νόμους»

featured image

Το μέλος της ΕΕΑ και εισηγητής της απόφασης, Ηλίας Αρκούδης τόνισε πως η εισήγηση για υποβιβασμό για ΠΑΟΚ και Ξάνθη ήταν μονόδρομος, προσθέτοντας πως ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους.

Ο Ηλίας Αρκούδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 όπου εξέφρασε την άποψη ότι δεν ήθελε να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ, ωστόσο από τη στιγμή που ο νόμος ορίζει κάτι τέτοιο, τότε θα έπρεπε να εφαρμοστεί ανεξαρτήτως συλλόγου.

«Για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθης ήταν 4-1 η πλειοψηφία. Για το θέμα ότι η Ξάνθη έστειλε ψευδές μετοχολόγιο η πλειοψηφία ήταν 5-0. Και η πλειοψηφία για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας του ΠΑΟΚ ήταν 4-1. Ο νόμος προβλέπει υποβιβασμό. Και βγαίνει ο κύριος Αυγενάκης γιατί λέει “βάλατε τέτοιες επαχθείς ποινές”. Ο νόμος υπάρχει 20 χρόνια, αν το θεωρούσαν επαχθές γιατί δεν τον άλλαζαν; Εμείς εφαρμόζουμε νόμο δεν τον φτιάχνουμε.

Η συντριπτική πλειοψηφία ήταν πεπεισμένη ότι τελέστηκαν οι παραβάσεις. Και δεν ήταν τυχαίοι, αλλά ανώτατοι δικαστικοί. Η κα Μαρούπα δεν ήθελε να επιβληθεί βαριά ποινή, αλλά ο νόμος δεν μας έδινε αυτή τη δυνατότητα.  Ας αποφασίσει τώρα η ΕΠΟ, αλλά ήταν μονόδρομος και δεσμευτική η απόφαση», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:


«Κανείς δεν ήθελε να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει ο νόμος να εφαρμόζεται για όλους. Οι βουλευτές να διαβάσουν καλά το νόμο μήπως υπάρχουν κι άλλα και να βάλουν και μια επισήμανση ότι οι ποινές θα πρέπει να εφαρμόζονται για όλους. Ο Αυγενάκης δεν εξέθεσε εμάς, αλλά τον εαυτό του.

Υπάρχει ο κανονισμός της ΕΠΟ και ο νόμος του κράτους. Και ο κανονισμός της ΕΠΟ και ο νόμος του κράτους μιλάνε για υποβιβασμό και είναι μονόδρομος. Αλλά αυτά δεν έχει νόημα να τα συζητάμε γιατί η Κυβέρνηση έδωσε άλλες λύσεις. Από τη μία χαίρομαι που δεν θα υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ, αλλά από την άλλη φάνηκε ότι το ελληνικό κράτος τιμωρεί μόνο τους μικρούς, ενώ ο νόμος θα έπρεπε να ισχύει για όλες τις ομάδες. Και για τον ΠΑΟΚ και για τον Ολυμπιακό και για την ΑΕΚ και για τον Παναθηναϊκό».

Στο τέλος ανέφερε: «Να αποφασίσουν τι θέλουν. Θέλουν εξυγίανση και να τιμωρούνται όλοι; Θα χυθεί αίμα, όχι από την απόφασή μας, αλλά από άλλα γεγονότα».

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.