Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη ο Βόλος, πρόκριση ο Ατρόμητος

featured image

Οι Βολιώτες άγγιξαν επική ανατροπή μετά το 0-3 του πρώτου ματς, αλλά έπεσαν μαχόμενοι (0-2) στο Περιστέρι…

Το σκορ του πρώτου αγώνα έκρινε ουσιαστικά τα πάντα. Αυτό, δηλαδή, περίμεναν άπαντες μετά το 3-0 του Ατρόμητου εκτός έδρας, αλλά άπαντες πήγαιναν και για… κουβά, όταν οι Βολιώτες βρέθηκαν μπροστά με 2-0 στο Περιστέρι! Πέναλτι του Κιβρακίδη στον Τσαούση και 0-1 στο 12″ με την εκτέλεση του Γκουαροτσένα, νέο πέναλτι στο 21″ και 0-2 από τον Γκουαροτσένα ξανά! Και το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έμεινε και με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε σε αυτή τη φάση ο Καχίλα, έδινε έξτρα ώθηση στους φιλοξενούμενους για να κάνουν το απίθανο. Δεν το έκαναν όμως…


Η κεφαλιά του Λιασίνε στο 51″, που θα μπορούσε να κάνει το 0-3 και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου ματς, έφερε την εντυπωσιακή απόκρουση του Μανδά και σταδιακά τα πράγματα άρχισαν να ηρεμούν για τους γηπεδούχους και να στραβώνουν για τους φιλοξενούμενους. Η αποβολή του Μπαλογιάννη στο 70″, για παράδειγμα, άφησε και τον Βόλο με 10 παίκτες και στο 82″ έγιναν 9 αφού είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο σκόρερ Γκουαροτσένα. Ετσι, η υπερπροσπάθεια των Θεσσαλών για μια επική ανατροπή έλαβε τέλος, με τους Περιστεριώτες -από την άλλη πλευρά- να βλέπουν τον… Χάρο με τα μάτια τους, πριν δουν τελικά τους «8» του κυπέλλου Ελλάδας, αφού πήραν την πρόκριση.

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Ταλόσα, Καχίλα, Γούτας, Μπαένα, Μάντσον, Ανδρούτσος (54″ Ούμπιδες), Ουγκράι (28″ Στρούγγης), Ενσικουλού (78″ Γιακουμάκης), Βέλλιος.

Βόλος: Μελίσσας, Διαμαντής, Λιασίνε, Δημόπουλος (76″ Φεράρι), Λύρατζης, Τσαούσης, Μαξ (46″ Τσοκάνης), Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Φερνάντο (46″ Τόρες).

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.