Έλντα Πανοπούλου: Μου δόθηκε η καριέρα με τη βοήθεια του Θεού, χωρίς να κοπιάσω

featured image

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1 βρέθηκε η Έλντα Πανοπούλου.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για την ασφάλεια που νιώθει όταν βρίσκεται σε μια «ζωντανή» εκπομπή, για τις παραγωγές που «παίρνουν μπρος» αλλά και στην επαγγελματική της πορεία.

«Τα απρόοπτα στις ζωντανές εκπομπές είναι τα πιο ενδιαφέροντα. Όλη η ένταση δημιουργεί μια ζωντάνια. Παράλληλα το ζωντανό έχει και μια ασφάλεια. Όταν ένας δημοσιογράφος θέτει μια ερώτηση, στο ζωντανό δεν μπορεί να κοπεί. Αυτό που θέλω να πω, αυτό θα περάσει στο κοινό» τόνισε η Έλντα Πανοπούλου.


Αναφερόμενη στην αγάπη που νιώθει για την τηλεόραση, η Έλντα Πανοπούλου είπε: «Είναι ένα τόσο πλούσιο μέσο, που μπορεί να προσφέρει ψυχαγωγία, ενημέρωση, όμως δεν είναι πάντα στα σωστά χέρια. Οι σειρές ξανά άρχισαν να παίρνουν μπρος… Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία λέγοντας: «Δεν μου αρνήθηκε ποτέ κανείς κάτι, μου δόθηκε η καριέρα με τη βοήθεια του Θεού, χωρίς να κοπιάσω… Με την έννοια να πάρω τηλέφωνο και να ζητήσω δουλειά, γιατί με το που τελείωσα τη σχολή είχα πρόταση. Βέβαια οι προτάσεις έρχονται βάσει των προσόντων του καθενός».

 

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.