Μεταγραφή-βόμβα «ψήνει» ο μπασκετικός Παναθηναϊκός

featured image

Μια είδηση που δημιουργεί αίσθηση προέκυψε από το Ισραήλ, καθώς ο Παναθηναϊκός συνδέεται με έναν παίκτη με μεγάλη καριέρα στο NBA, που τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί μακριά από τις ΗΠΑ. Ο λόγος για τον Αμάρε Στουνταμάιρ, που εάν η μεταγραφή του πράγματι πραγματοποιηθεί, τότε θα πρόκειται για μια εξέλιξη-βόμβα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα Sport5 ενός εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων του Ισραήλ, του Ρόι Κοέν, το «τριφύλλι» έχει ξεχωρίσει τη λύση του 37χρονου αστέρα για μια θέση κάτω από τη ρακέτα της ομάδας του Ρικ Πιτίνο. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του, ο ύψος 2,08 Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ και πρώην All-Star του ΝΒΑ, σκέφτεται την προοπτική της Euroleague, που για εκείνον θα αποτελούσε μια εξαιρετική προοπτική, τώρα που ολοκλήρωσε τη μικρή σε διάρκεια περιπέτειά του στην Κίνα.


Με τη φανέλα των Φουτζιάν Στάρτζεονς ο Στουνταμάιρ είχε κατά μέσο όρο 19,3 πόντους και 8,2 ριμπάουντ, ενώ τις προηγούμενες σεζόν αγωνιζόταν στο Ισραήλ με τη φανέλα της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Μάλιστα, τέθηκε και αντίπαλος της ΑΕΚ στο Basketball Champions League, έχοντας την περσινή σεζόν κατά μέσο όρο 13 πόντους σε 18 λεπτά συμμετοχής.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.