Μπαρτσελόνα: Παρουσιάζεται ο Σετιέν, χαιρέτησε και τα μάζεψε ο Βαλβέρδε

featured image

Ο Κίκε Σετιέν είναι και επίσημα ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν το βράδυ της Δευτέρας (13/01) την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, με τις εξελίξεις να τρέχουν πολύ γρήγορα.


Ο 61χρονος αποτελεί πλέον… με τη βούλα τον νέο τεχνικό των «μπλαουγκράνα», ενώ το μεσημέρι της Τρίτης (14/01) θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι θα μείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2022, ωστόσο, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα στην Ιβηρική, στο τέλος κάθε σεζόν υπάρχει ρήτρα που επιτρέπει στις δύο πλευρές να διακόψουν τη συνεργασία τους εάν δεν υπάρξει ικανοποίηση για τα αποτελέσματα.

Όσο για τον Βαλβέρδε, έπειτα από την επισημοποίηση για το τέλος της συνεργασίας του με την Μπάρτσα, επέστρεψε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου το πρωί της Τρίτης (14/01). Το τελετουργικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το καθιερωμένο: μάζεψε τα πράγματά του από το γραφείο, αποχαιρέτησε παίκτες και ανθρώπους της ομάδας, με τους οποίους συνεργάστηκε από το καλοκαίρι του 2017 και έφυγε.

9:40h, Valverde ha arribat a la Ciutat Esportiva per acomiadar-se de la plantilla. #fcbarcelona @esport3 @tv3cat pic.twitter.com/1txQoXK5A5

— Francesc Latorre (@FrancescLatorre) January 14, 2020

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.