Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου είναι σύμβολο της νέας εποχής που ξημερώνει

featured image

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγες ώρες αφότου ανακοίνωσε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου ως υποψήφια για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι: «Η επιλογή που έκανα στο πρόσωπο της κ. Σακελλαροπουλου φαίνεται πως έχει ευρεία συναίνεση καθώς ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΝΑΛ και ΝΔ θα την ψηφίσουν. Συμβολικά η επιλογή της είναι πολύ σημαντική πίσω από το πρόσωπο ότι είναι μία γυναίκα είναι και ένα πρόσωπο μη κομματικό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πρόσωπο μη πολίτικο μιας και έχει χειριστεί θέματα πολύ σημαντικά».


Ο Έλληνας πρωθυπουργός τόνισε ότι «πρόκειται για μία υποψηφιότητα που συγκεντρώνει πολλά θετικά στοιχεία αυτή της κυρίας Σακελλαροπούλου, για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Δεν ψάχνουμε έναν πρόεδρο που τυπικά ασκεί τα καθήκοντα του. Η κυρία Σακελλαροπούλου είναι ένας θαυμάσιος, πολύ ζεστός, ένας κανονικός άνθρωπος και έχει πολλά ενδιαφέροντα. Είναι σύμβολο της νέας εποχής, έχει σελίδα στο facebook, είναι ένας άνθρωπος του κόσμου, ένας άνθρωπος της εποχής. Είναι ένα σύμβολο της νέας εποχής που ξημερώνει.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.