Τούρκοι «χάκερς» άλωσαν το κράτος. Η ανεπάρκεια του κ. Πιερρακάκη είναι πλέον εθνικός κίνδυνος

featured image

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Αυτές τις κρίσιμες για το έθνος στιγμές, η Ελλάδα υπέστη την μεγαλύτερη επίθεση στην ιστορία της από τούρκους δήθεν χάκερς. Που φυσικά ήταν το τμήμα ηλεκτρονικού πολέμου του τουρκικού κράτους. Οι οποίοι έκαναν πραγματική εισβολή στον πυρήνα ασφαλείας του ελληνικού κράτους αλλά και στην ίδια την Δημοκρατία. Όταν πέφτει η σελίδα της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών μαζί με την σελίδα του ελληνικού κοινοβουλίου, θα έπρεπε ήδη να έχουν πέσει κεφάλια. Γιατί μιλάμε για μία εθνική ήττα, μία εθνική ταπείνωση. Αντί αυτού, δεν υπάρχει ακόμα ούτε επίσημη ανακοίνωση από το κράτος και τον αρμόδιο, τον προερχόμενο από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ κύριο Πιερρακάκη.

Τον αρμόδιο υπουργό που αντί να θωρακίζει το έθνος, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με τον σκανδαλώδη διαγωνισμό για τις νέες ταυτότητες, όπως έγκαιρα το Ολυμπία είχε αποκαλύψει. Εξέλιξη που και αυτή συνιστά εθνικό κίνδυνο, καθότι εκτός από το κόστος που εκτινάσσεται, η φωτογραφική διάταξη έρχεται σε αντίθεση με αυτά τα δεδομένα ασφαλείας που έχουν οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης αλλά και χώρες με πολύ υψηλή υποδομή σε θέματα ασφαλείας, όπως το Ισραήλ.

Ολόκληρη η υπόθεση που έχει αποκαλύψει το Olympia εδώΝέες ταυτότητες: Με φωτογραφική διάταξη εκτίναξαν το κόστος του διαγωνισμού!

Οι τούρκοι λοιπόν έκαναν μία επίδειξη δύναμης, αλλά κυρίως έκανα μια δοκιμή σε συνθήκες πραγματικού πολέμου. Προκειμένου να δουν τις αντοχές μας σε όλους νευραλγικούς τομείς. Τα μόνα που κράτησαν, ήταν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η Προεδρία της Δημοκρατίας, την ιστοσελίδα της οποίας έχει αναλάβει το υπουργείο εθνικής άμυνας με εντολή Πάνου Καμμένου. Ο οποίος είχε όλη την επιστασία στην ηλεκτρονική προστασία που έγκαιρα είχε δομήσει.  Και φυσικά ήταν το υπουργείο δεν έχει δικαίωμα να εμπλακεί ο κύριος Πιερρακάκης.

Όλα τα άλλα αποδείχτηκαν διάτρητα και την βασική ευθύνη έχει ο υπουργός. Προσέξτε τους στόχους. Εθνική υπηρεσία πληροφοριών, κοινοβούλιο, υπουργείο εξωτερικών, υπουργείο οικονομικών, χρηματιστήριο. Δηλαδή ο πυρήνας της ασφάλειας, της Δημοκρατίας και της οικονομίας.

Ο κύριος πρωθυπουργός οφείλει άμεσα να κάνει τις κινήσεις του. Όχι άλλη ανεπάρκεια. Υπάρχει μέγας εθνικός κίνδυνος. Το έθνος προηγείται της μπίζνας οποιουδήποτε.





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.