Έλενα Χριστοπούλου: Όσο πιο πολλές τρέσες, τόσες περισσότερες ανασφάλειες

featured image

Καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά ήταν χθες η Έλενα Χριστοπούλου. Η μπούκερ μοντέλων και κριτής στο My style rocks μίλησε για τα κορίτσια του παιχνιδιού και για το τι μπορεί να κρύβουν οι διάφορες προσθήκες στην εμφάνιση μιας κοπέλας.

«Έξω έχουμε πολλά κορίτσια με τρέσες, με ψεύτικα πράγματα επάνω τους, με νύχια με βλεφαρίδες. Κάθε τρίχα, κάθε τρεσάκι είναι ανασφάλεια. Όσες πιο πολλές έχουν, τόσο περισσότερες ανασφάλειες έχουν. Ως γυναίκα στο λέω. Έχω υπάρξει κι εγώ στη θέση μια τέτοιας κοπέλας που από το βάρος από την τρέσα πήγαινε το κεφάλι μου σαν να έχω 7 μποφόρ. Και ήταν σαν να έχω φλοκάτη» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε πώς λέει σε κορίτσια που την επισκέπτονται πως δεν θα μπορούσαν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ. «Το λέω κατευθείαν ότι δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά. Παράτησέ τα, θα χάσεις χρόνο, χρήμα» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.


Η κ. Χριστοπούλου εξήγησε τον βασικότερο λόγο που θέλει να βρίσκεται στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Εγώ θέλω να μιλήσω για τις ντουλάπες που έχουμε οι γυναίκες στα σπίτια μας. Να ξέρουν όταν έχουν κάτι στη ντουλάπα τους να μην το πετάνε… και να ξέρουν ότι μπορούν να το συνδυάσουν. Μπορούμε να ντυνόμαστε πολύ ωραία, πολύ πιο προσιτά». Όταν ένα κορίτσι βγάζει 600 ευρώ, δεν μπορεί να του λέμε» να παίρνει ακριβά ρούχα και αξεσουάρ, εξήγησε.

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο Νίκος Μουτσινάς τη αν θα επιστρέψει στο GNTM.

«Δεν ξέρω, τώρα είμαι στο My Style Rocks. Μέχρι να τελειώσει το My Style Rocks είμαι εδώ. Δεν ξέρω αν θα είμαι, εγώ έχω τη δουλειά μου, έχω τα μοντέλα μου, έχω τα ρούχα μου» σχολίασε.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.