Στους αστέγους το φαγητό που περίσσεψε από την κοπή πίτας του Μάκη Βορίδη

featured image

Περισσότερες από 100 μερίδες φαγητού που περίσσεψαν από την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα καταλήξουν σε χέρια αστέγων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι μερίδες φαγητού παραδόθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), με πρωτοβουλία του Μάκη Βορίδη.

Ο υπουργός έδωσε τη σχετική εντολή στους συνεργάτες του λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και αμέσως αυτοί επικοινώνησαν με το γραφείο του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη.

Ειδοποιήθηκε ο πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ, δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Λέων και το πρωί της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου ένα αυτοκίνητο του δήμου έφτασε στο ξενοδοχείο που οργανώθηκε η εκδήλωση για να παραλάβει τα φαγητά.


Τα φαγητά περιλάμβαναν μοσχάρι και χοιρινό με ζυμαρικά, πατάτες φούρνου και βραστά λαχανικά και αναμένεται να μοιραστούν στο συσσίτιο της Πέμπτης (από τις 12 έως τις 2.30 το μεσημέρι) από το Κέντρο Σίτισης του δήμου, επί της οδού Πειραιώς 35.

Υπενθυμίζεται ότι, τις προηγούμενες μέρες, είχε προκληθεί σάλος μετά από τη δημοσιοποίηση στη Διαύγεια της απόφασης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων περί δαπάνης 12.000 ευρώ για την «κάλυψη της εκδήλωσης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του προσωπικού και των στελεχών του ΥΠΑΑΤ».

Μετά τις εντονότατες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο  Μάκης Βορίδης δήλωσε ότι θα ανακαλέσει την απόφαση και πως θα βάλει τα χρήματα από την τσέπη του.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.