Παναθηναϊκός: Επίσημα «πράσινος» ο Νάγκι

featured image

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ούγγρου εξτρέμ Ντιμινίκ Νάγκι, ο οποίος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας, του Ούγγρου μεσοεπιθετικού Ντομινίκ Νάγκι. Ο δανεισμός του έχει εξάμηνη διάρκεια.

Ο Νάγκι γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1995 στη Μπόλι της Ουγγαρίας. Έκανε εκεί τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα προτού πάει στην Πεκς, ομάδα πρώτης κατηγορίας. Μετά από ενάμισι χρόνο δόθηκε δανεικός στην Κοζαρμισλένι. Στα 19 του τον απέκτησε η Φερεντσβάρος και ένα χρόνο αργότερα ήταν ήδη βασικός και στέλεχος της εθνικής Ουγγαρίας! Τον Ιανουάριο του 2017 η Λέγκια Βαρσοβίας τον απέκτησε και ο Νάγκι άμεσα έδειξε τις ικανότητές του. Ένα χρόνο αργότερα δόθηκε δανεικός στην πρώην ομάδα του, προτου επιστρέψει στη Λέγκια για να κάνει την περασμένη σεζόν μια πολύ «γεμάτη» περίοδο.


Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό, ο Νάγκι δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι για μένα μια καλή ευκαιρία να παίξω σε ένα άλλο πρωτάθλημα διαφορετικού στυλ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ιστορία και γνωστός σε όλους. Για εμάς τους Ούγγρους ακόμα περισσότερο γιατί ήταν προπονητής της ομάδας ο Φέρεντς Πούσκας. Προτού έρθω μίλησα με τον Νούνες, τον οποίο γνώριζα από την κοινή μας παρουσία στην Πολωνία, αλλά ρώτησα και ορισμένους Ούγγρους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην Ελλάδα. Όλοι μου είπαν μόνο καλά λόγια για τον Παναθηναϊκό. Ήρθα εδώ να δουλέψω, να βελτιωθώ, να βοηθήσω. Μου αρέσει να πηγαίνω στο ένας εναντίον ενός, να ντριμπλάρω και να εκμεταλλεύομαι την ταχύτητά μου»».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.