Μαντόνα: Τι συμβαίνει στη βασίλισσα της ποπ και ακυρώνει τις συναυλίες της

featured image

Όσοι αδημονούσαν να δουν χθες Δευτέρα 27 Ιανουαρίου τη Μαντόνα στο Palladium του Λονδίνου έμειναν μόνο με την ανυπομονησία, καθώς η βασίλισσα της ποπ ακύρωσε την προγραμματισμένη συναυλία της.

«Λυπάμαι που αναγκάζομαι να ακυρώσω την συναυλία της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου στο Λονδίνο. Οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να ξεκουραστώ για λίγες μέρες. Όπως θα ξέρετε έχω τραυματισμούς που με ταλαιπωρούν από την αρχή της περιοδείας μου. Πρέπει πάντα να ακούω το σώμα μου και να βάζω την υγεία μου πάνω απ’ όλα. Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να απογοητεύω τους φανς μου ή να υπονομεύω την ακεραιότητα του σόου μου. Οπότε θα συνεχίζω μέχρι τη στιγμή που δεν θα μπορώ άλλο» ανέφερε στην ανακοίνωσή της.

Η χθεσινή ακύρωση, που είναι στο πλαίσιο της περιοδείας Madame X, έρχεται μετά τις ακυρώσεις των συναυλιών της Μαντόνα στη Λισαβόνα την προηγούμενη εβδομάδα, ξανά λόγω τραυματισμού.

«Συγγνώμη αλλά πρέπει να ακυρώσω απόψε» έγραψε η 62χρονη στο Instagram. «Πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ» πρόσθεσε.


Η βασίλισσα της ποπ δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τους τραυματισμούς της, αν και μιλώντας σε κάποιους θαυμαστές της στο Σαν Φρανσίσκο τον Νοέμβριο έκανε λόγο για «σχισμένο χιαστό» και «ταλαιπωρημένο γόνατο».

Την προηγούμενη εβδομάδα, σε ένα βίντεο που ανέβασε στα social media, φαίνεται να κάνει ζέσταμα φορώντας επιγονατίδες. «Πώς μια τραυματισμένη Madame X ζεσταίνεται για το σόου. Πολύ προσεχτικά» έγραψε στη λεζάντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

How an injured Madame ❌ warms up for a show……………..very carefully! #madamextheatre #lisboa @marlynortiz @danielesibilli @soheyheyhey

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις 15 Ιαν, 2020 στις 10:10 πμ PST

Σύμφωνα με τη Madonna όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια για τη συναυλία στο Λονδίνο θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Τα social media κατακλύστηκαν από μηνύματα απογοητευμένων θαυμαστών. «Είμαι τόσο απογοητευμένος. Έχουμε κλείσει εισιτήρια και διαμονή» έγραψε ένας.

«Περιμένουμε δώρο μετά από αυτό το πατιρντί. Περαστικά» έγραψε ένας άλλος.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.