Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στη σημερινή συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας

featured image

Δύο φορές είχε προγραμματίσει τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα ο πρωθυπουργός να επισκεφθεί το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων προκειμένου να αξιολογήσει το έργο που παράγεται στο εν λόγω χαρτοφυλάκιο ωστόσο ισάριθμες φορές το ραντεβού αναβλήθηκε μια την Παρασκευή που μας πέρασε και μια τη Δευτέρα.

Σήμερα είναι η τρίτη φορά που κανονίζεται συνάντηση με τον υπουργό Γιάννη Βρούτση και την υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου.


Ωστόσο υπάρχει πλέον μια διαφοροποίηση καθώς σήμερα επελέγη να μην πάει ο κ. Μητσοτάκης στα γραφεία τους αλλά να μεταβούν αυτοί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως έγινε και χθες για τον ίδιο λόγο με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη που φαίνεται ότι πέρασε με… καλό βαθμό τις εξετάσεις (θυμίζουμε ότι ικανοποιημένος έμεινε ο πρωθυπουργός και με το έργο που παράγεται στο υπουργείο Τουρισμού όπου ο κ. Χάρης Θεοχάρης παρουσίασε αναλυτικά τα όσα έχουν υλοποιηθεί το τελευταίο εξάμηνο στον τομέα του).

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού η συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι, αμέσως μετά δηλαδή την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ακολούθως ο πρωθυπουργός θα ετοιμαστεί προκειμένου να μεταβεί αεροπορικώς το απόγευμα στο Νταβός της Ελβετίας ώστε να συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.