Αννίτα Ναθαναήλ: Το υπέροχο σπίτι της που μοιάζει με παλάτι και ο εντυπωσιακός Χριστουγεννιάτικος στολισμός

featured image

Αννίτα Ναθαναήλ: Η γνωστή παρουσιάστρια πραγματοποίησε ξενάγηση στο σπίτι της. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις υπέροχες οικογενειακές στιγμές, που περνά. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια ζει σε μονοκατοικία. Μαζί της ζουν, ο σύζυγός της και τα δύο τους παιδιά. Εκεί ζουν και ο σύζυγός της, Κρις, καθώς και οι δύο κόρες τους.

Το σπίτι της έχει στολιστεί στα λευκά, λόγω των Χριστουγέννων. Στο σαλόνι του σπιτιού είναι τοποθετημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Από εκεί και πέρα, η τεράστια συλλογή με κοχύλια, που έχει πάνω στο τραπέζι του σαλονιού της, κάνει τη διαφορά. Μάλιστα, γι’ αυτό ανέφερε, η ίδια: «Έχω τρέλα με τα κοχύλια. Τα μαζεύω από τις παραλίες και φτιάχνω διάφορα πράγματα».


Για την κουζίνα, είπε: «Η κουζίνα είναι το κέντρο διερχομένων μας. Εδώ μαζευόμαστε όλοι. Ο Κρις ξαπλώνει όλο το Σαββατοκύριακο στην πολυθρόνα με το τηλεκοντρόλ». Αναφορικά με την κόρη της Τερέζα Χάμπερτ, επεσήμανε: «Η κόρη μου είναι πάρα πολύ καλή μαθήτρια και κάνει focus σε αυτά αυτά που πρέπει να κάνει, σαν ένα παιδί της ηλικίας της. Έχει τα μυαλά στο κεφάλι της και γι’ αυτό της δώσαμε το πράσινο φως να κάνει πασαρέλα που ήταν το όνειρό της».

Για τα ριάλιτι και τα καλλιστεία, η Αννίτα Ναθαναήλ, τόνισε: «Μπορεί να χαζεύουμε όλες αυτές τις δοκιμασίες που περνούν τα κορίτσια στο GNTM, αλλά δεν νομίζω πως η κόρη μου θα μου έλεγε ποτέ πως δεν θέλει να σπουδάσει για να μπει σε ένα ριάλιτι. Θεωρώ ότι, όπως και τώρα, η στάση της θα παραμείνει σταθερή. Επίσης, το δικό μου το παιδί αποκλείεται να μου πει πως θέλει να πάει στα καλλιστεία».

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.