ΑΕΚ: Έτοιμη για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

featured image

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Η εύκολη νίκη στον Βόλο πριν λίγες μέρες επιβεβαίωσε την καλή δουλειά που γίνεται υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα και στην ΑΕΚ θέλουν όσο τίποτα άλλο να δοθεί συνέχεια την Κυριακή με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Το έργο των «κιτρινόμαυρων», φυσικά, είναι δύσκολο, αλλά στις τάξεις τους υπάρχει πίστη ότι η ομάδα θα κάνει καλή εμφάνιση και ανάλογο θα είναι και το αποτέλεσμα.

Η τελευταία προπόνηση της Ένωσης πριν το ντέρμπι ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα στα Σπάτα και το ευχάριστο για τον Καρέρα είναι ότι δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Το δυσάρεστο είναι ότι… γενικά υπάρχει πρόβλημα και αφορά στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δεν υπολογίζεται λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο. Εκτός έμεινε και ο πιτσιρικάς Φοίβος Μπότος, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ξανά, με τον Καρέρα να ανακοινώνει την 20μελή αποστολή μετά το τέλος της προπόνησης.


Σε αυτή βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Στο πλευρό της ΑΕΚ, για την οποία επιστρέφουν οι Μάρκο Λιβάια και Νέναντ Κρίστιτσιτς που εξέτισαν τις ποινές τους και οι Γιώργος Γιακουμάκης και Νίκλας Χουλτ που είναι ξανά έτοιμοι, θα βρίσκονται και δεκάδες χιλιάδες οπαδοί της, με την ελπίδα να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη της ομάδας τους σε ντέρμπι φέτος.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.