Όλγα Κεφαλογιάννη: Έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου

featured image

Η νέα χρονιά βρίσκει την Όλγα Κεφαλογιάννη σε ανασύνταξη σε προσωπικό επίπεδο, καθώς ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής της, ο γάμος της, τελείωσε.

Σε συνέντευξη που έδωσε η βουλευτής της ΝΔ στην Athens Voice μίλησε για την αλλαγή στη ζωής, που μόνο καλές αναμνήσεις της αφήνει, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Τι στόχους βάζει για το 2020; «Να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει. Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή».


Η κ. Κεφαλογιάννη έχει να δώσει μια συμβουλή στις νέες γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίσουν στην εργασία τους αλλά και στον δημόσιο χώρο.

«»Never, never, never give up», όπως έλεγε και ο Winston Churchill. Αυτό συμβουλεύω όσες φίλες μου με ρωτάνε. Οι γυναίκες πρέπει να αγωνίζονται για τα αυτονόητα διαρκώς. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Θα πρέπει να είναι υποψιασμένες, προετοιμασμένες για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν και να διεκδικούν διαρκώς. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα για τις γυναίκες» είπε η βουλευτής.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.