Το μεσημέρι το κρίσιμο ραντεβού των «Big 4» για το ελληνικό ποδόσφαιρο

featured image

Σήμερα το μεσημέρι (22/1, 15:00) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ραντεβού για το ελληνικό ποδόσφαιρο παρουσία των ισχυρών ανδρών του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» του Συντάγματος.

Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος θα κάτσουν για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι, ενώ παρόντες σ» αυτό κι οι Λευτέρης Αυγενάκης – Ζόραν Λάκοβιτς (Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών).

Θέμα συζήτησης; Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ θυμίζουμε πως ο Υφυπουργός έχει θέσει θέμα Grexit!

Tην συνάντηση θα προλογίσουν ο κ. Λάκοβιτς σε πρώτο επίπεδο αλλά και ο κ. Αυγενάκης. Επίσης στο πιο ειδικό πλαίσιο η βασική ατζέντα θα έχει να κάνει:


Με την διάδοχη κατάσταση στην ΕΠΟ, τις εκλογές της και το πώς θα γίνουν Την επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο μετά την αποχώρηση των FIFA – UEFA το προσεχές καλοκαίρι Επιλογή προσώπων κοινής αποδοχής για την ΕΠΟ (πιθανότατα τεχνοκράτης ως CEO) και την ΚΕΔ. Την αποκλιμάκωση της έντασης.

Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, αρχικά θα γίνει κουβέντα μεταξύ των ισχυρών ανδρών του «Big 4» και εν συνεχεία θα μπουν σε αυτήν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι. Φυσικά στις συζητήσεις κάθε πλευρά μπορεί να θέσει ή να προτάξει ό,τι θεωρεί πιο σημαντικό.

Ο Ολυμπιακός για παράδειγμα το ζήτημα της ΚΕΔ / ΕΠΟ και του Μέλο Περέιρα, η ΑΕΚ του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή, ο Παναθηναϊκός τα θέματα διαιτησίας ή βίας και ο ΠΑΟΚ τις δικές του θέσεις. Το ζητούμενο είναι αν θα βρεθεί μια μίνιμουμ βάση συμφωνίας αρχικά για την «πολεμική» πολλές φορές ατμόσφαιρα στην εφετινή σεζόν (μέχρι την ολοκλήρωση πρωταθλήματος – Κυπέλλου) και εν συνεχεία για τα πρόσωπα «κοινής αποδοχής» από την εκκίνησης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.