Αγάπη για πάντα: Έζησαν μαζί 65 χρόνια και έφυγαν από τη ζωή την ίδια μέρα κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου

featured image

Ιστορία αγάπης: Μια ιστορία αγάπης 65 ετών έφτασε στο τέλος της. Ένα ζευγάρι στο Μιζουρι πεθανε με διαφορά 20 ωρών στο γεροκομείο που ζούσαν.

Οι Χάριετ και Τζον «Τζακ» Μόρισον πέρασαν τις τελευταίες τους στιγμές μαζί σε έναν οίκο ευγηρίας κοντά στο Σεντ Λούις.

Οι δυο τους κρατιόνταν από το χέρι ενώ ήταν ξαπλωμένοι ο ένας διπλά στον άλλον. Ο 86χρονος Τζακ αφήσει την τελευταία του πνοή στις 3.34 τα ξημερώματα στις 11 Ιανουαρίου. Η 83χρονη Χάριετ πέθανε λίγο αργότερα, στις 11.53 το βράδυ.

Ιστορία αγάπης: Τα λόγια της ανιψιάς τους

«Είμαι στενοχωρημένη, αλλά ξέρω πως αναπαύονται εν ειρήνη και είναι πάλι μαζί. Ήταν αλήθεια μια ιστορία αγάπης για μυθιστόρημα», είπε η ανιψιά τους, Σου.

Όπως εξήγησε, το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1955 όταν ο Τζακ οδηγούσε ένα μισθωμένο λεωφορείο. Εκεί έτυχε να βρίσκεται η Χάριετ με τον πατέρα της. Την ίδια χρονιά βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού. «Πήγαν και φαγητό και δεν χωρίστηκαν ποτέ ξανά από εκείνη την ημέρα και μετά», λέει η Σου.

Έξι μήνες αργότερα, ο Τζακ και η Χάριετ παντρεύτηκαν, με εκείνον να συνεχίζει την δουλειά του ως οδηγός λεωφορείου και εκείνη να περνά τις ημέρες της μεγαλώνοντας τους δυο γιους τους.


Όλα ξεκίνησαν με μια πτώση για την Χάριετ ενώ πήγαινε βόλτα τον σκύλο της, που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στη λεκάνη. Λίγο αργότερα άρχισε να εμφανίζει σημάδια άνοιας οπότε και μεταφέρθηκε στον οίκο ευγηρίας.

Ο Τζακ την ακολούθησε λίγο αργότερα όταν επίσης έπεσε, σπάζοντας τον αυχένα του οπότε χρειαζόταν αναπηρικό αμαξίδιο.

Τον Δεκέμβριο τα πράγματα επιδεινώθηκαν ακόμη περισσότερο όταν η Χάριετ σταμάτησε να τρώει και να πίνει.

Καταρρακωμένος ο Τζακ επίσης φέρεται να σταμάτησε να τρώει όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα για την υγεία της συζύγου του.

Ιστορία αγάπης

Τελικά ο Τζακ ήταν εκείνος που έφυγε πρώτος από την ζωή με την Χάριετ, περικυκλωμένη από τους συγγενείς τους, να το ακολουθεί λίγο αργότερα.

Ιστορία αγάπης

«Το νοσηλευτικό προσωπικό μετακίνησε τα κρεβάτια τους το ένα δίπλα στο άλλο για να είμαι μαζί τις τελευταίες ώρες τους. Για περισσότερα από 65 χρόνια ζούσαν μαζί, γελούσαν μαζί, αγαπούσαν μαζί και πέθαναν τελικά μαζί. Το τέλειο φινάλε για μια τέλεια ιστορία αγάπης», ανέφερε η ανιψιά τους.

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.