Σπανούλης για το 6ο παιδί: Το λήγουμε εδώ, σε διαφορετικά δωμάτια με την Ολυμπία

featured image

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του έκτου παιδιού του και είπε χιουμοριστικά πως με την σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου, το «λήγουμε εδώ» και πλέον θα κοιμούνται σε διαφορετικά δωμάτια.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έγινε για έκτη φορά πατέρας, έχοντας πλέον 3 αγόρια και 3 κορίτσια. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του STAR «Στη φωλιά των Κου Κου», ο Σπανούλης αναφέρθηκε στον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια.

«Έκτο. Οι κόρες και οι γιοί μας είναι 3-3. Ισοπαλία, το λήγουμε. Όλα καλά πήγαν στην γέννα. Η Ολυμπία γέννησε με καισαρική, δεν ήμουν μέσα. Είχα προπόνηση, ήρθα, είδα τη νεογέννητη και ξαναπήγα. Έχουμε κάνει χιλιόμετρα», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης.


Στη συνέχεια ο 37χρονος μπασκετμπολίστας στάθηκε στη δύναμη της γυναίκας του: «Συγχαρητήρια στην Ολυμπία που αντέχει. Εγώ είμαι ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Φυσικά ρωτήθηκε αν θα υπάρξει και 7ο παιδάκι στην οικογένεια, λέγοντας: «Σταματάμε. Το λήγουμε εδώ, ούτε παράταση, ούτε τίποτα. Τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια.

Μας αρέσουν τα παιδιά, η μεγάλη οικογένεια. Τον επόμενο τίτλο εννοείται θα τον αφιερώσω στο νεογέννητο. Το δωμάτιο δεν είναι έτοιμο. Κάτι έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει. Το κάθε παιδί μας θα ακολουθήσει τον δρόμο του, ό,τι αγαπάει και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα. Υγεία εύχομαι σε όλο τον κόσμο, αγάπη και υπομονή για ότι δεν έρχεται, υπομονή για να το αλλάξουμε».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.