Στον 4ο γύρο του Australian Open η Μαρία Σάκκαρη

featured image

Ιστορία έγραψε στη Μελβούρνη η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 6-4, 6-4 την Μάντισον Κις σε 1.15 και για πρώτη φορά στην καριέρα της είναι στον 4ο γύρο στο Australian Open.

Με επική εμφάνιση δεν άφησε κανένα περιθώριο και έτσι έγινε η πρώτη τενίστρια από την χώρα μας μετά από την Λένα Δανιηλίδου (2003) που φτάνει στους «16» στη Μελβούρνη.

Αυτή είναι γενικά και η πρώτη παρουσία της Μαρίας σε 4ο γύρο Grand Slam. Επόμενη αντίπαλος της θα είναι την Κυριακή η Τσέχα Πέτρα Κβίτοβα.

Ο αγώνας

Η Κις αρχίζει με love γκέιμ (1-0) αλλά η Σάκκαρη ισοφαρίζει σε 1-1 και με μπρέικ θα προηγηθεί με 2-1!

Στο 4ο γκέιμ η Σάκκαρη θα σβήσει μπρέικ πόιντ για να φτάσει στο 3-1 και με νέο μπρέικ θα βρεθεί στο 4-1 μέσα σε αποθέωση από τους Έλληνες θεατές.


Η Σάκκαρη θα προηγηθεί με 5-2 αλλά η Κις θα μειώσει σε 5-3 με μπρέικ και εν συνεχεία σε 5-4! Στο 10ο η Κις θα σβήσει δυο σετ πόιντ της Μαρίας αλλά η Ελληνίδα θα εκμεταλλευτεί το 3ο για να φτάσει σε 35″ στο 6-4!

Έδειξε τα δόντια της…

Στο 2ο σετ και στο 3ο γκέιμ η Μαρία έχει τριπλό μπρέικ ποιντ αλλά η Αμερικανίδα δεν της επιτρέπει να φτάσει σε μπρέικ και θα προηγηθεί με 2-1.

Η Ελληνίδα θα ισοφαρίσει σε 2-2 αλλά η Κις με μπρέικ θα πάρει προβάδισμα με 4-2! Η Σάκκαρη θα πάρει το μπρέικ πίσω για το 4-3 και θα ισοφαρίσει σε 4-4.

Η Σάκκαρη με μπρέικ θα προηγηθεί με 5-4 και αφού σβήσει μπρέικ ποιντ της Κις θα κερδίσει σε 1.15 το παιχνίδι!

Meanwhile…

???????? @mariasakkari takes the first set against tenth seed Madison Keys, 6-4 on Margaret Court Arena.#AO2020 | #AusOpen pic.twitter.com/rOtuGcZBPT

— #AusOpen (@AustralianOpen) 24 Ιανουαρίου 2020


Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.