Χοιρινά μπριζολάκια στο τηγάνι με μανιτάρια, κρασί και κρέμα γάλακτος, έτοιμα σε 25 λεπτά

featured image

Χοιρινά μπριζολάκια – Εύκολη συνταγή: Θέλετε να ετοιμάσετε ένα εκλεκτό πιάτο για τα αγαπημένα πρόσωπά σας; Θέλετε να ευχαριστήσετε τους φίλους και τους συγγενείς σας; Αυτό, που πρέπει να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε κατά γράμμα, την παρακάτω συνταγή. Το βέβαιο είναι πως θα τους ευχαριστήσετε και με το παραπάνω.

Χοιρινά μπριζολάκια – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και η εκτέλεσή της Χοιρινά μπριζολάκια – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

– Λεπτά χοιρινά μπριζολάκια ή ακόμα και κανονικές μπριζόλες
– 1 κουτί φρέσκα μανιτάρια
– 2 μεγάλα κρεμμύδια
– 1 με 2 σκελίδες σκόρδο
– 1 φλιτζάνι του τσαγιού κρασί λευκό
– 4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
– Αλάτι
– Ρίγανη
– Πιπέρι
– Ελαιόλαδο

Χοιρινά μπριζολάκια – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής


– Βάλτε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι σας.
– Τσιγαρίστε τις μπριζόλες σας στο τηγάνι σας.
– Αφαιρέστε τις μπριζόλες σας από το τηγάνι σας.
– Προσθέστε τα κρεμμύδια στο τηγάνι σας.
– Βάλτε επίσης τα μανιτάρια και το σκόρδο στο τηγάνι σας.
– Μόλις σοτάρετε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και το σκόρδο στο τηγάνι σας προσθέστε και τις μπριζόλες σας.
– Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά, που βρίσκονται στο τηγάνι σας.
– Σβήστε, με κρασί, τα υλικά, που βρίσκονται στο τηγάνι σας.
– Αφήστε να περάσουν πέντε λεπτά.
– Προσθέστε κρέμα γάλακτος στο τηγάνι σας.
– Αφήστε την κρέμα γάλακτος να πάρει μία βράση.
– Μπορείτε να σερβίρετε, το συγκεκριμένο πιάτο, είτε με τηγανιτές πατάτες, είτε με ρύζι.

Σχετικά ΑρθραΕύκολο και αφράτο κέικ με μέλι και 3 μόνο υλικά που γίνεται πανεύκολα23/01/20, 11:4044Πίτες με έτοιμα φύλλα: Ο “μαγικός” χυλός για να τις κάνετε να μοιάζουν καλύτερες κι από σπιτικές22/01/20, 11:5877Φτιάξτε σπιτικό τουρσί: Τα “διαμάντια” της ελληνικής γης κλεισμένα σε βάζα22/01/20, 11:5793Πάστα φούρνου: Υπέροχη συνταγή για σοκολατένια πάστα στο ταψί που θα γίνει ανάρπαστη20/01/20, 13:11197

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.