14 πράγματα που οι πριγκίπισσες απαγορεύεται να κάνουν, σε αντίθεση με τις συνηθισμένες γυναίκες

featured image

Κανόνες μιας πριγκίπισσας: Πολλά κορίτσια όταν είναι μικρά ονειρεύονται πως θέλουν να γινουν πριγκιπισσες όταν μεγαλώσουν.

Ας δούμε ομως ορισμένες υποχρεώσεις που δεν σκεφτόμαστε συνήθως.

Κανόνες μιας πριγκίπισσας: Να μην υπογράφουν αυτόγραφα

Η Κέιτ επιτρέπεται να φωτογραφηθεί με τους οπαδούς της. Δεν πρέπει να υπογράψει αυτόγραφα. Σύμφωνα με τους βασιλικούς κανόνες, μπορεί να υπογράψει μόνο επίσημα έγγραφα. Ο λόγος για αυτόν τον κανόνα είναι ο φόβος της Βασίλισσας Ελισάβετ ότι κάποιος θα μπορούσε να πλαστοποιήσει τις υπογραφές.

Να εργαστεί σε γραφείο

Πριν από το γάμο της, η Κέιτ εργάστηκε για την επιχείρηση των γονιών της για κάποιο χρονικό διάστημα. Η επιχείρηση ασχολήθηκε με την παράδοση αγαθών και την οργάνωση εκδηλώσεων. Τώρα η εργασία της Κέιτ είναι να επισκέπτεται φιλανθρωπικά δείπνα, σχολεία και εγκαίνια σε νοσοκομεία.

 Να φάει μύδια ή στρείδια

Γενικότερα απαγορεύετε οποιαδήποτε πράξη μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την ζωή της. Τα στρείδια επειδη μπορεί όταν είναι αποθηκευμένα με λάθος τρόπο να καταστούν δηλητηριώδη. Για αυτόν το λόγο απαγορεύετε η βρώση τους.

Το έντονο μανικιούρ

Κανένα στρας ή σχέδιο στα νύχια. Σύμφωνα με τον κώδικα ενδυμασίας, η δούκισσα του Κέμπριτζ μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο αποχρώσεις του δέρματος.

Να έχει ένα προφίλ στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης

Υπάρχει αυστηρή απαγόρευση της χρήσης των κοινωνικών μέσων στην βασιλική οικογένεια. Αυτός ο κανόνας ισχύει επειδή οι προσωπικές πληροφορίες μπορούν να γίνουν δημόσιες. Υπάρχουν επίσημες σελίδες για τη βασιλική οικογένεια στο Twitter και στο Instagram, αλλά ελέγχονται από επαγγελματίες που επιλέγουν προσεκτικά τις φωτογραφίες και συντάσσουν τα κείμενα που δημοσιεύονται.

Κανόνες μιας πριγκίπισσας: Δημόσια φιλιά

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β θεωρεί ακατάλληλη την έκφραση συναισθημάτων δημόσια.

Να πάει μόνη της για ψώνια

Στην Κέιτ αρέσει να ψωνίζει όσο και σε κάθε άλλη κοπέλα. Ωστόσο, δεν μπορεί να το κάνει μόνη της. Η Δούκισσα επιτρέπεται να επισκέπτεται τα σούπερ μάρκετ και τις σύγχρονες μπουτίκ του Λονδίνου μόνο με αξιωματικούς προστασίας.


Να φοράει γούνα

Πριν από το γάμο της, η Κέιτ αγαπούσε να φοράει γούνες. Μπορείτε να δείτε πολλές φωτογραφίες της που φοράει γούνινα παλτά και καπέλα στο διαδίκτυο.

Τώρα η Δούκισσα μπορεί να φοράει γούνα περιστασιακά, αλλά μόνο από ζώα που πέθαναν από φυσικά αίτια.

Κανόνες μιας πριγκίπισσας: Να ψηφίσει

Η Δούκισσα, καθώς και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, απαγορεύεται να ψηφίσουν ή να μπουν στο κοινοβούλιο. Όλοι δεσμεύονται να διατηρήσουν την ουδετερότητα τους και να μην χαλάσουν τη φήμη τους μέσω της πολιτικής.

Να φοράει μοντέρνα φορέματα

Η Κέιτ αγαπούσε κάποτε τα έντονα και νεανικά στυλ. Τώρα πρέπει να φοράει σεμνά και κομψά ρούχα.

Να παίζει Μονόπολη

Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, υπάρχει απαγόρευση σε αυτό επειδή το παιχνίδι θεωρείται κακό και άσκοπο.

Να ταξιδέψει μαζί με όλη την οικογένεια

Αυτός ο κανόνας εμφανίστηκε τον περασμένο αιώνα, όταν ήταν πολύ επικίνδυνο να πετάς με αεροπλάνα. Αυτή η απαγόρευση βοηθά στην προστασία της βασιλικής γραμμής, αν συμβεί κάτι στο αεροπλάνο.

Να καθίσει στο λάθος μέρος

Είναι ακριβώς όπως σε ένα παραμύθι: “Ποιος κάθισε στην καρέκλα μου; Ποιος έφαγε από το πιάτο μου;” Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πρέπει να ακολουθούν ειδική εντολή όταν κάθονται και να καταλαμβάνουν μόνο τις θέσεις τους.

Να επισκέπτεται τα ινστιτούτα αισθητικής λιγότερο από 3 φορές την εβδομάδα

Κανόνες μιας πριγκίπισσας

Η Δούκισσα θα πρέπει πάντα να φαίνεται κομψή και να έχει ένα τέλειο χτένισμα. Γι ‘αυτό πρέπει να επισκέπτεται τα ινστιτούτα αισθητικής όχι λιγότερο από 3 φορές την εβδομάδα.

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.