Τέλειος κορμός σοκολάτας με Kinder Bueno που θα ενθουσιάσει τους πάντες φέτος στις γιορτές

featured image

Κορμός με Kinder Bueno: Μια φανταστική συνταγή για ένα κορμό με γέμιση kinder bueno που θα λατρέψουν όλοι οι καλεσμένοι σας.

Κορμός με Kinder Bueno: Τα υλικά που θα χρειαστούμε Για τη γέμιση 200 γρ σοκολατένια μπισκότα 150 γρ. μαργαρίνη 350 ml κρέμα γάλακτος 450 γρ. τυρί μαλακό τύπου Philadelphia 120 γρ. ζάχαρη άχνη 10 μπάρες Kinder Bueno Για το γλάσο σοκολάτας: 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα σε κομματάκια 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 1 παντεσπάνι σοκολατένιο Κορμός με Kinder Bueno: Εκτέλεση Για τη γέμιση Σπάστε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια. Λιώστε το βούτυρο. Προσθέστε τα θρυμματισμένα μπισκότα στο λιωμένο βούτυρο Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Χτυπήστε τη κρέμα γάλακτος σε πηχτή σαντιγί. Σε ένα άλλο μπολ βάλτε το τυρί τύπου Philadelphia και χτυπήστε το με μίξερ χειρός μέχρι να γίνει αφράτο. Προσθέστε τη ζάχαρη άχνη και συνεχίζετε να ανακατεύετε για  1′  μέχρι να ομογενοποιηθεί. Χαμηλώνετε τη ταχύτητα του μίξερ στο ελάχιστο. Προσθέτετε τη χτυπημένη σαντιγί και χτυπήστε για ακόμα 1′  μέχρι ενσωματωθεί. Λιώστε σε μπεν μαρί τα 5 από τα 7 Kinder Bueno. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φούρνο μικροκυμάτων για 20 με 30 δευτερόλεπτα. Θα λιώσει η σοκολάτα και θα μείνει η γκοφρέτα. Προσθέστε αυτό το μείγμα στο μείγμα του cheesecake ανακατέψτε καλά. Έπειτα προσθέστε και τα μπισκότα Ρίξτε το μείγμα πάνω από το παντεσπάνι και ρολαρετε. Τέλος βάλτε το στο ψυγείο να κρυώσει. Για το γλάσο σοκολάτας: Βάζετε σε κατσαρόλα, σε χαμηλή θερμοκρασία τη κομματιασμένη σοκολάτα και προσθέτετε τη κρέμα γάλακτος. Μόλις είναι έτοιμο το γλάσο το αφήνετε λίγο να κρυώσει και μετά περιχύνετε τον κορμό. Κόβετε σε κομματάκια τις 2 υπόλοιπες μπάρες Kinder Bueno γαρνίρετε τον κορμό Βάλτε τον κορμό ξανά στο ψυγείο μετά το γαρνίρισμα.

Όταν θέλετε να τον σερβίρετε απλά βγάλτε τον από το ψυγειο και κόψτε σε μερίδες.

Πηγή: www.enimerotiko.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.