Κάτια από GNTM 2: Ο σύντροφός της καρφώνει την παραγωγή για τα «κόψε ράψε»

featured image

Στην πεντάδα του GNTM 2 βρίσκεται η Κάτια Ταραμπάνκο, που έχει προκαλέσει πολλές φορές αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα με τη συμπεριφορά της.

Για την προσωπικότητα της μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Mesimera yes» στο Open ο σύντροφός της Γιάννης Χαλβατζής.

«Ο γάμος είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για κάθε σχέση, αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος για τον άλλο. Πάνω από όλα πρέπει να έχεις τα μυαλά μέσα στο κεφάλι σου, πράγμα που δεν ισχύει για κανέναν από τους δύο μας» είπε.

Ο κ. Χαλβατζής έριξε τα βέλη του στην παραγωγή του ριάλιτι μόδας για τον τρόπο που παρουσιάζει την Κάτια.

«Στο GNTM βλέπουμε αποσπάσματα κομμένα και ραμμένα από την παραγωγή γιατί θεωρούν ότι έτσι θα είναι ευκολότερο να πουληθεί το προϊόν τους. Κανένας δεν παίρνει αυτό που αξίζει και ως επί το πλείστων αδικούμαστε. Άρα θα πω ότι αδικείται επειδή ο κόσμος εισπράττει μια στοχευμένη εικόνα και όχι μια πλήρης και αντικειμενική. Θα κερδίσει γιατί έχει αντικειμενικά όλο το πακέτο όσον αφορά τα θέλω του παιχνιδιού. Δίκαιο λοιπόν θα ήταν να κερδίσει το καλύτερο μοντέλο και όχι αυτό που μας πλασάρουν ταυτόχρονα για τις ανάγκες του ριάλιτι. Αν δεν ήταν στον τελικό η Κάτια και έπρεπε να σου πω μία, θα διάλεγα την Εμμανουέλα. Θεωρώ ότι επαγγελματικά θα τα καταφέρει και ας αποχώρησε από το GNTM» είπε.

Πηγή: www.newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.