Ταινία για τον Παναθηναϊκό: Ο Αργύρης Πανταζάρας θα υποδυθεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

featured image

Η ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού πρόκειται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, με την αποκάλυψη να κάνει ο Αργύρης Πανταζάρας ο οποίος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει γίνει ευρέως γνωστός από τον ρόλο του στο «Κόκκινο Ποτάμι», έκανε γνωστό μέσω του instagram πως θα υποδυθεί τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Μάλιστα ο Δάνης Κατρανίδης, θα ενσαρκώσει τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο.

Οι δυο τους έβγαλαν και την απαραίτητη selfie φωτογραφία από το κλειστό του ΟΑΚΑ, με τον ηθοποιό να γράφει:  «Ο χαμένος μου Αδερφός & Αιώνιος Νικητής. Παναθηναϊκός η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ με 6 πανευρωπαϊκά. Κι εμείς με τη καλύτερη ομάδα ηθοποιών και συντελεστών στο σινεμά! Η νίκη είναι δεδομένη. Στο πλαίσιο των γυρισμάτων, το γήπεδο και ο πρόεδρος είναι έρευνα ρόλου. Για να καταλάβεις έναν ρόλο πρέπει να πλησιάσεις τον άνθρωπο πρώτα»

View this post on Instagram

Ο χαμένος μου Αδερφός & Αιώνιος Νικητής. Παναθηναϊκός η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ με 6 πανευρωπαϊκά Κι εμείς με τη καλύτερη ομάδα ηθοποιών και συντελεστών στο σινεμά! Η νίκη είναι δεδομένη Στο πλαίσιο των γυρισμάτων, το γήπεδο και ο πρόεδρος είναι έρευνα ρόλου. Για να καταλάβεις έναν ρόλο πρέπει να πλησιάσεις τον άνθρωπο πρώτα. @dpg7000 @paobcgr #panathinaikos #pao #greenriver #champions #euroleague

A post shared by Argyris Pandazaras (@argyris_pandazaras) on Dec 10, 2019 at 9:09am PST

Ο βραβευμένος ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί και στο μιούζικαλ Chicago, βρέθηκε μάλιστα και στα γραφεία του συλλόγου όπου... συναντήθηκε με τα 6 ευρωπαϊκά τρόπαια του τριφυλλιού, ανεβάζοντας και τη σχετική φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο instagram.

View this post on Instagram

6 Πρωταθλήματα Ευρώπης 37 Πρωταθλήματα Ελλάδας 19 Κύπελλα Ελλάδας 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο 2 Τριπλ Κράουν Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο μια ομάδα αλλά η ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ. Γύρισμα στον όμιλο. Σαν σε όνειρο, μέσα στην αίθουσα με τα τρόπαια σχεδόν ασφυχτικά συναισθήματα μας κατακλύζουν. Υπέροχη σκηνή με τον κ. Δανή Κατρανίδη. Πατέρας κ Γιος. Πίσω από την αληθινή ιστορία Πίσω από το σενάριο στο χαρτί Το βλέμμα των ηθοποιών συναντήθηκε πραγματικά. @paobcgr #panathinaikos #movie #walloffame #champions #basketball #actor #commando

A post shared by Argyris Pandazaras (@argyris_pandazaras) on Dec 11, 2019 at 2:32am PST

«6 Πρωταθλήματα Ευρώπης, 37 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 19 Κύπελλα Ελλάδας, 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο, 2 Τριπλ Κράουν. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο μια ομάδα αλλά η ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ. Γύρισμα στον όμιλο. Σαν σε όνειρο, μέσα στην αίθουσα με τα τρόπαια σχεδόν ασφυχτικά συναισθήματα μας κατακλύζουν. Υπέροχη σκηνή με τον κ. Δανή Κατρανίδη. Πατέρας κ Γιος. Πίσω από την αληθινή ιστορία. Πίσω από το σενάριο στο χαρτί. Το βλέμμα των ηθοποιών συναντήθηκε πραγματικά», ήταν το μήνυμα του Αργύρη Πανταζάρα στη σχετική φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Πηγή: www.newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.