Σίσσυ Φειδά: Οι υπέροχες φωτογραφίες με την κόρη της και το πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

featured image

Σίσσυ Φειδά: Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει την περίοδο των Χριστουγέννων. Το ίδιο κάνει και η κόρη της Σίσσυς Φειδά. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια προχώρησε στο στολισμό του δέντρου της μαζί με τη Διώνη. Το αποτέλεσμά του στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ήταν μοναδικό.

Πρόκειται για ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο, που όποιος και αν το δει, θα μείνει ενθουσιασμένος. Η ίδια απολαμβάνει σε κάθε ευκαιρία την κόρη της. Οι βιτρίνες των καταστημάτων έχουν στολιστεί εδώ και καιρό στην πόλη των ΑΘηνών. Μάλιστα, ορισμένες από αυτές δεν είναι απλώς όμορφες αλλά και πρωτότυπες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συγκεντρώνουν, τα βλέμματα των περαστικών.

Μπροστά σε μια τέτοια βιτρίνα στάθηκε η Σίσσυ Φειδά. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την κόρη της. Το χαριτωμένο κοριτσάκι της γνωστής παρουσιάστριας ήθελε να χαζέψει ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και φυσικά η μαμά της δεν έχασε την ευκαιρία να την απαθανατίσει. Μάλιστα, έγραψε και λεζάντα στη φωτογραφία που ανάρτησε. Η λεζάντα της Σίσσυς Φειφά ανέφερε «Colourful Christmas tree!!! Earlier today!!!.

Δείτε τη φωτογραφία καθώς και το χριστουγεννιάτικο δέντρο της στη gallery που ακολουθεί.

Σίσσυ Φειδά: Οι φωτογραφίες της γνωστής παρουσιάστριας με την κόρη της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους

Σίσσυ Φειδά: Κι άλλες φωτογραφίες της Ελληνίδας παρουσιάστριας με την κόρη της

Σίσσυ Φειδά: Βίντεο από το χορευτικό της κόρης της, μπροστά από το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους

Πηγή: www.enimerotiko.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.