Τζούλια Ρόμπερτς: Οι φήμες ότι είναι η πιο αντιπαθητική στο Χόλιγουντ και γιατί δεν την αντέχουν οι συνεργάτες της

featured image

Τζούλια Ρόμπερτς: Πολλοί συνεργάτες της Ρόμπερτς έχουν δεχθεί άσχημη συμπεριφορά, σύμφωνα με φήμες, που κυκλοφορούν. Η γνωστή ηθοποιός έχει υπερβολικές απαιτήσεις. Επίσης, θεωρείτε πως έχει δύσκολο χαρακτήρα, εγωισμό και το παίζει υπεράνω στα γυρίσματα των ταινιών. Πολλοί τη χαρακτηρίζουν ως ανυπόφορη, αποφεύγοντας με κάθε τρόπο να δουλέψουν ξανά μαζί της.

Τζούλια Ρόμπερτς: Οι celebrities – εχθροί της

Στίβεν Σπίλμπεργκ: Δούλεψε με τη Τζούλια Ρόμπερτς το 1994 στην ταινία “Hook”. Η εμπειρία ήταν τόσο τραυματική που από τότε δεν θέλει να την ξαναδεί στο μάτια του. Η πρωταγωνίστρια έφτανε συνεχώς αργοπορημένη στα γυρίσματα. Δεν ζητούσε ποτέ συγγνώμη, λέγοντας απλά «Είμαι έτοιμη τώρα».

Έρικ Ρόμπερτς: Ο αδελφός της είναι ανάμεσα σε εκείνους που διατηρούν κάκιστες σχέσεις με την ηθοποιό. Η Tζούλια είχε πάρει το μέρος της πρώην συζύγου του στην διαμάχη για την κηδεμονία της κόρης του και επίσης ηθοποιού, Έμμα Ρόμπερτς. Πάντως, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ο αδελφός της αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά.

Νικ Νόλτε: Έπαιξαν μαζί στην ταινία “I Love Trouble” του 1994. Η συνεργασία αυτή αποδείχθηκε πραγματικός μπελάς. Οι δύο σταρ τσακώθηκαν άσχημα εξαιτίας της συμπεριφοράς της Ρόμπερς και κατέληξαν να γυρίζουν τις κοινές τους σκηνές με κομπάρσους, προκειμένου να μην χρειάζεται να έρχονται καθόλου σε επαφή.

Βίντεο με τους υπόλοιπους celebrities – εχθρούς της Τζούλια Ρόμπερτς

Πηγή: www.enimerotiko.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.