Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Συνθήματα σε άπταιστα ελληνικά από τους Σέρβους οπαδούς

featured image

Λιγότερο από μια ώρα έμεινε για να ξεκινήσει ο κρίσιμος αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο οποίος θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει στην Ευρώπη.

Το κλίμα μεταξύ οπαδών της ελληνικής και της σερβικής ομάδας είναι εξαιρετικό, καθώς δεκάδες οπαδοί του Αστέρα μαζί με αυτούς των Πειραιωτών μαζεύτηκαν στην παμπ που βρίσκεται έξω από το Καραϊσκάκη, ενώ κάποιοι άρχισαν ήδη να μπαίνουν στο γήπεδο, το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Την… τιμητική τους έχουν ο ΠΑΟΚ και η Παρτιζάν, που αποτελούν τους αντιπάλους εκατέρωθεν, ενώ οι Σέρβοι οπαδοί τραγουδούν συνθήματα σε άπταιστα ελληνικά και κάποιες φορές δίνουν και το τέμπο. Είναι πραγματικά από τις λίγες φορές που οι φίλαθλοι των δύο ομάδων είναι αγκαλιασμένοι.

Αυτό, πάντως, δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι δύο ομάδες για ενενήντα λεπτά θα δώσουν τα πάντα για να πανηγυρίσουν το αποτέλεσμα που χρειάζονται, ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Europa League.

Πηγή: www.newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.