Νικολέττα Ράλλη: Μας συστήνει την μικρότερη αδερφή της που θα μπορούσε άνετα να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου

featured image

Η Νικολέττα Ράλλη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία της με την αδελφή της Μαρία, με αφορμή τα γενέθλιά της.

Νικολέττα Ράλλη: Ευχήθηκε στην αδελφή της μέσω instagram

Η Μαρία Ράλλη είναι η μικρότερη αδελφή της Νικολέττας, είναι η μητέρα τριών αγοριών (του Γιώργου, του Ανδρέα και του Δημήτρη) και χθες είχε τα γενέθλιά της, οπότε η παρουσιάστρια θέλησε να της ευχηθεί ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία.

Click to Instagram !

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χρόνια πολλά στην αδερφούλα μου @mariaralli ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) στις 8 Δεκ, 2019 στις 6:37 πμ PST

Η μία είναι εντυπωσιακή μελαχρινή, η άλλη είναι εκθαμβωτική ξανθιά. Η Μαρία και η Νικολέττα Ράλλη ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό και τα σχόλια των followers είναι πολλά και θετικά και για τις δύο καλλονές.

Η Νικολέττα είναι πολύ δεμένη με την αδελφή της Μαρία και μάλιστα, είναι και κουμπάρες, αφού της έχει βαφτίσει τον γιο της Γιώργο.

Νικολέττα Ράλλη: Η αδελφή μου είναι σκληρή

Η παρουσιάστρια, σε δηλώσει στο περιοδικό Hello, θεωρεί ότι το μεγαλύτερο προσόν της αδελφής της είναι και το μεγαλύτερο ελάττωμα της, αναφέροντας: «Ένα σημαντικό προτέρημα είναι ότι είναι σκληρή. Ειδικά στις μέρες μας θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλο προτέρημα αυτό. Όσο για το μειονέκτημα… είναι σκληρή. Αν δεν την ξέρει κάποιος μπορεί να πει: Παναγία μου τι είναι αυτή».

Δείτε παλιότερες φωτογραφίες τους:

Πηγή: www.enimerotiko.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.