Παραδοσιακή μακαρονάδα τσουχτή από την Μάνη που γίνεται στην στιγμή και θα σας μείνει αξέχαστη

featured image

Μακαρονάδα τσουχτή – Εύκολη συνταγή: Έχετε επιθυμήσει να φάτε μακαρόνια τσουχτή; Σε περίπτωση που θελήσετε να τα μαγειρέψετε, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε τα βήματα της παρακάτω συνταγής. Το βέβαιο είναι πως θα πετύχετε, το αποτέλεσμα, που επιθυμείτε.

Μακαρονάδα τσουχτή – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν αναλυτικά τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της Μακαρονάδα τσουχτή – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

– 1 πακέτο μακαρόνια Νο 5
– 300 γραμμάρια μυζήθρα ξερή και ψιλοτριμμένη
– 100 ml ελαιόλαδο
– 2 κουτ. σούπας βούτυρο αγελαδινό
– 4 αυγά
– φρεσκοτριμμένο πιπέρι
– Αλάτι

Μακαρονάδα τσουχτή – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής

– Βράζουμε τα μακαρόνια σε μία μεγάλη κατσαρόλα για να βράσουνε.
– Βάζουμε ελαιόλαδο και βούτυρο σε ένα τηγάνι για να ζεσταθούν.
– Στο τηγάνι, με το ελαιόλαδο και το βούτυρο, προσθέτουμε τριμμένη μυζήθρα.
– Σουρώνουμε τα μακαρόνια μας και τα τοποθετούμε ξανά στην κατσαρόλα μας.
– Ρίχνουμε στα ζυμαρικά μας, το μείγμα τυριού.
– Τοποθετούμε σε αντικολλητικό τηγάνι δύο αυγά μάτια.
– Τοποθετούμε επίσης στο αντικολλητικό τηγάνι μας λίγο ελαιόλαδο για να τα τηγανίσουμε.
– Σερβίρουμε στο πιάτο μας, τα μακαρόνια και από πάνω προσθέτουμε ένα ή δύο αυγά (σ.σ. ανάλογα με τις προτιμήσεις μας).
– Σε περίπτωση που το επιθυμούμε, τρίβουμε πιπέρι και βάζουμε και επιπλέον μυζήθρα.
– Επίσης, σπάμε τον κρόκο για να «τρέξει» μέσα στα μακαρόνια μας.

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Share on Google Plus

About admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου