Καρεμπέ: Το πρότζεκτ του Μαρινάκη για τη Φόρεστ μπορεί να είναι και μεγαλύτερο από του Ολυμπιακού

featured image

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος γνωρίζει καλά τον άνθρωπο που βρίσκεται στη διοίκηση τόσο των Πειραιωτών όσο και της Νότιγχαμ Φόρεστ, μίλησε στο Nottinghamshire Live και αναφέρθηκε στο «μεγάλο πρότζεκτ» που έχει ο εφοπλιστής για τον ιστορικό αγγλικό σύλλογο.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, στόχος του κ. Μαρινάκη είναι να ανεβάσει τους «κόκκινους» του Νότιγχαμ σε ένα επίπεδο που θα μπορούσε να είναι ακόμη ψηλότερο και από αυτό του Ολυμπιακού.

«Έχει ένα μεγάλο πρότζεκτ στο μυαλό του για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Δεν μπορώ να σας πω γι" αυτό. Αλλά, ξέρω ότι θέλει να κάνει μεγαλύτερα πράγματα για τη Φόρεστ. Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι το πρότζεκτ αυτό μπορεί να είναι μεγαλύτερο και από αυτό του Ολυμπιακού», δήλωσε ο Καρεμπέ.

Όπως εξήγησε, αυτό συμβαίνει, «γιατί η Φόρεστ είναι ένα παραδοσιακό κλαμπ, το πιο παλιό στην Αγγλία. Σήμερα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στην Championship, της οποίας ο κύριος στόχος είναι να ανέβει στην Premier League». Και πρόσθεσε: «Γι" αυτό ο κ. Μαρινάκης προσπαθεί να προσλάβει τους καλύτερους ανθρώπους, ώστε να πετύχει αυτόν τον στόχο. Η Premier League είναι η καλύτερη ποδοσφαιρική αγορά παγκοσμίως. Εκεί θέλει να δει τη Φόρεστ».

Πηγή: www.newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.