Αλέκος Συσσοβίτης: Μετά το «Είσαι το ταίρι μου» δεν ξαναχτύπησε το τηλέφωνο

featured image

Παράπονο για το πώς έχει αντιμετωπιστεί από τους ανθρώπους του κινηματογράφου εξέφρασε χθες ο Αλέκος Συσσοβίτης, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show».

«Μετά από το "Είσαι το ταίρι μου" τέλος… Δεν έχει ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο να μου πουν, έλα να παίξεις σε μια ταινία. Καταλαβαίνω ότι είναι μια κάστα που δουλεύει με συγκεκριμένους ηθοποιούς και βλέπω ότι επαναλαμβάνουν τους ίδιους ηθοποιούς. Καλά κάνουν εάν αυτό γουστάρουν. Κανένα πρόβλημα» παραδέχθηκε.

Όσον αφορά τον θυμό που ο ίδιος νιώθει για αυτό σημείωσε: «Βεβαίως και με θύμωσε γιατί λατρεύω το σινεμά. Δεν κατάλαβα και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ένας άνθρωπος, επειδή έχει κάνει μια μεγάλη επιτυχία, να χαρακτηρίζεται ως τηλεοπτικός ηθοποιός και άρα να μην έχει θέση στον κινηματογράφο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω».

«Κάποια στιγμή αποδέχθηκα και εγώ αυτό το άγνωστο. Αποδέχομαι τα ερωτηματικά. Δεν χρειάζεται να έχω απαντήσεις σε όλα τα θέματα. Για κάποιο λόγο το σινεμά με σνομπάρει εφόσον έτσι είναι, ας είναι. Στο θέατρο δεν συμβαίνει γιατί δουλεύω συνέχεια, πυρετωδώς» ανέφερε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Πηγή: www.newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.